To je to što me zanima!

Ima herpes od stresa! Kovač je gotov, dolaze Wenger ili Zizou

Bayern je remizirao s Fortunom, a Kovača su novinari uočili kako u nedjelju ujutro kreće u klub zavučen pod kapu, s herpesom na usnici. Kao posljedica stresa. U goroj je situaciji nego Ancelotti
Vidi originalni članak

- Niko Kovač će biti Bayernov trener u utorak - rekao je predsjednik Uli Hoeness nakon debakla i remija 3:3 s Fortunom.

Kovača su novinari uočili kako u nedjelju ujutro kreće u klub zavučen pod kapu, s herpesom na usnici. Kao posljedica stresa.

Čak i ako pobijedi Benficu u Ligi prvaka i osigura drugi krug, sudbina bivšega hrvatskog izbornika vrlo je upitna. Najugledniji njemački sportski mediji Bild i Kicker nagađaju da bi klupu vrlo brzo mogli preuzeti Arsene Wenger (69) ili Zinedine Zidane (46)!

Wengerovo se ime češće spominje u klubu, tvrdi Bild, a oba su stručnjaka bez posla nakon odlaska iz Arsenala, odnosno Reala.

A opet se potencira i neslaganje trenera s igračima. Ovaj su put igrači navodno u svlačionici podigli glas protiv Kovača. Kad Nike, naravno, nije bilo unutra...

VELIKA KRIZA Igrači su protiv Nike Kovača?! Otkaz je samo pitanje dana...

- Sigurno nećemo pitati svlačionicu za trenera - stav je čelnika kluba, ali 'glas' igrača svakako su čuli.

Protiv Carla Ancelottija bila su petorica zvijezda, sad ih je, piše Bild, osjetno više...

Wenger se u siječnju želi vratiti trenerskom poslu, a njemački mediji nagađaju da je i odbio Milan baš zbog koketiranja s Bayernom.

I Zidane je spreman za novi posao, a Lothar Matthäus je zaključio:

- Kovač i Bayern jednostavno si ne odgovaraju.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 26.11.2018.

    pogledajte kad je doso Vaha u nantes kako je napravio reda i kako sad pobedjuju , japaniziro svlacionicu i disciplinu !!!! to treba bayernu !!!!

  • prc_milojko 26.11.2018.

    Herpes je od lizanja 100%

  • neki tamo lik 26.11.2018.

    Sve će ostati po starom, neće Bayern biti ništa bolji ni sa Wengerom ni Zidanom, tek onda budu shvatili u čemu je problem, ali će biti prekasno, Bayern će biti u sredini tablice ili čak u borbi za opstanak u ligi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare