To je to što me zanima!

'Imamo državu, ali sve manje djece. Treba nam zajedništvo!'

Roditelji, vodite svoju djecu i pomognite im kad im je teško. A molim i djecu za beskrajnu zahvalnost prema svojim roditeljima da im znate reći "hvala", rekao je izbornik srebrnih rukometaša
Vidi originalni članak

Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, ponosan sam da sam sa strašću i neizmjernom ljubavi vodio našu reprezentaciju. Zahvalan sam svim generacijama i ovoj reprezentaciji koja je pokazala nevjerojatno zajedništvo, rekao je Lino Červar na dočeku srebrnih rukometaša.

"Kauboje" je na Trgu bana Jelačića dočekalo oko 5000 ljudi, a rukometaši su, unatoč suzama večer prije u Stockholmu nakon poraza od Španjolske u finalu, bili sjajno raspoloženi.

Izbornik se posebno obratio mladima i njihovim roditeljima.

- Radujem se da ovdje vidim puno djece i puno mladeži. Zato govorim, roditelji, vodite svoju djecu i pomognite im kad im je teško. A molim i djecu za beskrajnu zahvalnost prema svojim roditeljima da im znate reći "hvala". I nema toga koji će nam uzeti obitelj, obitelj je kolijevka života. I ovi dečki su pokazali kako se bori kad je najteže.

- Još nešto sam Vam htio reći. Da, dobili smo državu, ali imamo sve manje djece. Zato nam treba zajedništvo svaki dan. Da bismo opet išli u budućnost trebaju se poštivati univerzalne vrijednosti, a to su istina, pravednost i ljubav - zaključio je Lino.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 103

  • škver 27.01.2020.

    Lino ,danas je sport unosan pa mladost po cijele dane trenira i kako onda da prave i brinu o djeci.

  • škver 27.01.2020.

    Da nije puka ?

  • škver 27.01.2020.

    Aj Lino ća ! Uvati se politike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare