To je to što me zanima!

'Imaš li kamenje u glavi? Bornin intelektualni nivo je ravan nuli'

Kontroverzni australski tenisač Nick Kyrgios (25) bio je među prvima koji je sasuo 'drvlje i kamenje' po organizatorima Adria Toura, ali i po Borni Ćoriću (23) koji je bio zaražen korona virusom. A sad je sve i nastavio
Vidi originalni članak

To je jednostavno on, nemam drugo objašnjenje. Pročitao sam što je pisao, ali me totalno boli briga jer i on voli biti general poslije bitke. Da netko drugi očitava lekcije i prodike, možda bih i razumio, ali baš Kyrgios… Nekako to nije realno. Ali okej, to je njegov đir, tako funkcionira i nemam s tim problema, niti me smeta na osobnoj razini, rekao je svojevremeno Borna Ćorić (23) za Jutarnji list o riječima koje je Nick Kyrgios uputio prema njemu i organizaciji Adria Toura u Zadru na kojem se počela širiti zaraza korona virusom.

UDARIO PO ĐOKOVIĆU Kyrgios oprao Zadar: Odluka je šupljoglava! Nije vam ovo šala

Borna se brzo oporavio od zaraze, i nastavio se natjecati na turnirima koji su organizirani u doba korone. No, sve je to pričekao spomenuti australski tenisač Nick Kyrgios (25) koji je opet žestoko opleo po Borni nakon što je pročitao što je hrvatski tenisač imao reći o zarazi i turniru.

- Trebalo bi te biti briga. Imaš li kamenje u glavi? Naravno da možeš podržati svoje prijatelje, ali ja samo pokušavam da budu odgovorni...Oni su tenisači i nisu posebni. Kao što sam i mislio, Ćorićev intelektualni nivo = 0 - oglasio se Kyrgios na Twitteru.

POGLEDAJTE VIDEO: Korona party u Beogradu

Podsjetimo, australski tenisač Nick Kyrgios (25) oštro je komentirao održavanje Adria Toura u Zadru koje je naprasno prekinuto uoči finala nakon što je jedan od sudionika, Bugarin Grigor Dimitrov, objavio da je pozitivan na korona virus.

- Šupljoglava odluka da održite 'ekshibiciju'. Brz oporavak, dečki, ali ovo se dogodi kad prekršite sve protokole. Ovo nije šala - napisao je tada Kyrgios.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Ronald555 29.07.2020.

    A istinu je rekao, nema se sta ljutiti

  • 29.07.2020.

    Što je kod njega? Vakum?

  • lukas4 29.07.2020.

    pravi se javio

Komentiraj...
Vidi sve komentare