To je to što me zanima!

Indijska policija našla lopova koji je ukrao Maradonin sat

Švicarski sat marke Hublot, vrijedan od 24 tisuće eura (oko 175 tisuća kuna) ima ugraviranu fotografiju Maradone, njegov potpis i broj "10", a izrađen je specijalno za legendarnog argentinskog nogometaša
Vidi originalni članak

Indijska policija pronašla je ukradeni ručni sat pokojnog Diega Armanda Maradone i uhitila osobu koja stoji iza krađe, javlja AFP, a prenosi France24.

Wazid Hussain radio je od 2016. kao zaštitar u tvrtki kojoj je sjedište u Dubaiju, a u kojoj su pohranjene sve memorabilije legendarnog Argentinca, priopćila je tamošnja policija.

OPLELA PO NAPOLIJU Bijesna Maradonina kći: Žele samo profit na njegovu imenu!

Švicarski sat marke Hublot, vrijedan od 24.000 eura (oko 175 tisuća kuna) ima ugraviranu fotografiju Maradone, njegov potpis i broj "10", a izrađen je specijalno za legendarnog argentinskog nogometaša.

- Iako postoji puno satova limitiranog izdanja, ovaj je izrađen posebno za Maradonu - rekao je glasnogovornik policije Sivasgara citirajući informaciju koju je dobio od kolega iz Dubaija.

GODIŠNJICA SMRTI LEGENDE Prije godinu dana napustio nas je Maradona: Mnogi su još na sudu, istina i dalje nije poznata

Policija je također priopćila da je uhićeni muškarac negirao optužbe, dodajući da se u kolovozu vratio u svoj rodni grad u Assam pod izgovorom da brine o svom bolesnom ocu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nokia8 11.12.2021.

    Legenda, u Argentini ga smatraju za bozanstvo to niko drugi nece tamo biti.

  • nepoznat1997 11.12.2021.

    Daj taj maradona... Cr i mesi 10puta bolji od njega...na preveru dao gol sa rukom... Nafiksani

  • arma_gedon 11.12.2021.

    Jel Nadan imao taj sat

Komentiraj...
Vidi sve komentare