Sport

Komentari 5

Indijska policija našla lopova koji je ukrao Maradonin sat

Indijska policija našla lopova koji je ukrao Maradonin sat

Švicarski sat marke Hublot, vrijedan od 24 tisuće eura (oko 175 tisuća kuna) ima ugraviranu fotografiju Maradone, njegov potpis i broj "10", a izrađen je specijalno za legendarnog argentinskog nogometaša

Indijska policija pronašla je ukradeni ručni sat pokojnog Diega Armanda Maradone i uhitila osobu koja stoji iza krađe, javlja AFP, a prenosi France24.

Wazid Hussain radio je od 2016. kao zaštitar u tvrtki kojoj je sjedište u Dubaiju, a u kojoj su pohranjene sve memorabilije legendarnog Argentinca, priopćila je tamošnja policija.

Švicarski sat marke Hublot, vrijedan od 24.000 eura (oko 175 tisuća kuna) ima ugraviranu fotografiju Maradone, njegov potpis i broj "10", a izrađen je specijalno za legendarnog argentinskog nogometaša.

A statue of Argentinean soccer legend, Diego Armando Maradona, is unveiled in Naples

- Iako postoji puno satova limitiranog izdanja, ovaj je izrađen posebno za Maradonu - rekao je glasnogovornik policije Sivasgara citirajući informaciju koju je dobio od kolega iz Dubaija.

Policija je također priopćila da je uhićeni muškarac negirao optužbe, dodajući da se u kolovozu vratio u svoj rodni grad u Assam pod izgovorom da brine o svom bolesnom ocu.

Najčitaniji članci