Sport

Komentari 2

Bijesna Maradonina kći: Žele samo profit na njegovu imenu!

Bijesna Maradonina kći: Žele samo profit na njegovu imenu!

Dalma Maradona nije zadovoljna spomenikom koji su u Napulju digli u čast prve godišnjice smrti njena oca, legende Napolija. Nije bila na svečanosti i optužila je Talijane

Svijet je prošli tjedan obilježio prvu godišnjicu smrti nogometne legende Diega Maradone, a posebno je svečano bilo u Napulju, gradu u kojem je igrao sedam godina i osvojio dva Scudetta.

Pokraj nekadašnjeg stadiona San Paolo, koji sad nosi njegovo ime, postavili su Diegov kip u prirodnoj veličini. Navijači su ga mogli vidjeti i na utakmici Napolija i Lazija u nedjelju, u kojoj su domaći slavili 4-0.

Ali nije sve proteklo u idiličnom raspoloženju. Maradonina najstarija kći Dalma (34), koja nije bila na svečanosti, oplela je po čelništvu Napolija. Tvrdi kako nju ništa nisu pitali oko kipa.

"Ništa me ne bi učinilo sretnijom nego da sudjelujem na odavanju počasti za oca na mjestu koje mu je tijekom puno godina u Italiji bilo dom, u Napoliju! Ali profitiraju na njegovom imidžu i imenu, a ja to neću dopustiti! Obožavatelji nemaju ništa s tim i zauvijek ću ih voljeti. Korumpirani su drugi", napisala je.

Diego je dobio Dalmu u 20-godišnjem braku s Claudiom Villafañe, koji se raspao 2004. godine.

Napoli, koji ove sezone nosi i poseban dres s Maradoninim likom, vodi u talijanskom prvenstvu nakon 14. kola s tri boda više od Milana i četiri više od Intera.

Najčitaniji članci