To je to što me zanima!

Inspirira ga Modrić, a sada bi mogao biti novi Barcin Iniesta

Predsjednik Brescie Massimo Cellino već je rekao da je dobio nekoliko ponuda za Tonalija, ali isto tako da mladog veznjaka neće pustiti ispod 300 milijuna eura. Što, naravno, neće dobiti.
Vidi originalni članak

Iako je već bilo nekoliko pokušaja, Frenkie de Jong trebao bi biti Barcelonin novi Xavi. Međutim, i dalje na Camp Nouu traje potraga tko će biti, pak, novi Iniesta.

Ako je vjerovati talijanskom Corriereu, u te bi cipele mogao Sandro Tonali (19), wunderkind iz Brescie. Prema tom izvoru Katalonce neće obeshrabriti cijena od 60 milijuna eura.

WUNDERKIND SANDRO TONALI Kažu mu da je novi Pirlo, a on: Nisam, inspiracija mi je Modrić

Tonali je već dobio nadimak novog Pirla, no on je jasno i glasno rekao da mu je inspiracija - Luka Modrić.

- To me previše ne opterećuje, ali nije primjerena usporedba. Imati fizičke sličnosti je jedno, a one na terenu nešto drugo.. Pirlove mogućnosti bile su neopisive i ne znam tko ih može dostići. Gattuso mi je bio idol, ali od današnjih igrača najviše me inspirira Modrić - govorio je.

Predsjednik Brescie Massimo Cellino već je rekao da je dobio nekoliko ponuda za Tonalija, ali isto tako da mladog veznjaka neće pustiti ispod 300 milijuna eura. Što, naravno, neće dobiti.

- Predsjednik me voli kao sina, a volim i ja njega jer mi uvijek da važan savjet. Ali ne znam, to je mnogo novca i malo je i šokantno čuti takvo što, ali ja sam smiren, to je jedna od mojih kvaliteta - pohvalio se Tonali, inače navijač Milana, kojeg će se prvog pitati u budućem transferu.

- Obećao sam mu da će imati mogućnost izabrati klub i ponudu, a da ću onda ja procijeniti uvjete. Moj je san da osiguramo ostanak i zadržimo ga barem još jednu godinu - poručio je prvi čovjek Brescie.

"

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Firefox_1 24.04.2020.

    Odličan igrač, a ima tek 19 god. Inače Talijani imaju tradiciju odličnih veznjaka, ovaj bi stvarno mogao biti novi Modrić.

  • Space Burek 24.04.2020.

    I opet talijanske novine pisu o barceloninim transferima a spanjolske novine niti jednom nisu spomenuli Tonalia. Prema talijanskim novinarima barca je vec dogovorila transfer bernardeschia i dybale prosle sezone :)

  • imal' tanje? 24.04.2020.

    Modric je za njega mister svijeta i svih galaksija 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare