To je to što me zanima!

Inter Balotelliju: Možeš ići, kupujemo Diega Forlana

Talijanski mediji pišu da je Inter napokon odustao od mladog Balotellija, jer žele dovesti veterana Diega Forlana. Misle da je prikladniji za klub...
Vidi originalni članak

Mladi Mario Balotelli, već dugo 'visi' u aktualnom talijanskom i europskom prvaku Interu. Iako ima tek 20 godina, zbog njegova teškog karaktera čelnici kluba mnogu su puta razmišljali o njegovoj prodaji. Priče su se aktalizirale i ovog ljeta, a talijanski mediji tvrde da Balotelija žele maknuti s puta da bi doveli Diega Forlana. Urugvajac ima 31 godinu i mnogi smatraju da bi se bolje uklopio u klub. Madridski Atletico navodno je istaknuo cijenu od 'tek' 20 milijuna eura, što je za najboljeg igrača nedavno završenog Mundijala koji je zabio pet golova, stvarno sitnica.
S druge strane Balotellija žele vidjeti u Manchester Cityju i Unitedu, a nedavno se za njega počeo zanimati i Chelsea. Okvirna cijena za Interova napadača je 35 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ecolozzi 19.07.2010.

    Kakve godine, Forlan s jednom nogom može bolje igrati nego 90 posto igrača u napadu.Tip njegovog kalibra može komotno tri sezone odigrat sigurno.

  • Domy_sb 19.07.2010.

    Prema ovom Balotelli skoro duplo skuplji od Forlana -.-

  • ducy18vk 19.07.2010.

    neki dan nedamo balotellija ni maicon za nikakve pare a sada balotelli mozes ici,novinari nas uporno zajebavaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare