To je to što me zanima!

Inter i Split remizirali: Hajduk prvi put u povijesti posljednji!

Nogometaši Splita nisu uspjeli pobijediti Inter i preuzeti vrh ljestvice od Dinama. Završilo je 0-0, pa je na začelje HNL-a pao Hajduk. To se još nikad nije dogodilo
Vidi originalni članak

Nikad u 25 sezona Prve hrvatske nogometne lige nije se dogodilo da je Hajduk bio posljednji na ljestvici. Iako je četvrto kolo ove sezone MAXtv Prve lige nepotpuno, upravo je takva situacija nakon što su Inter i Split u Zaprešiću odigrali 0-0.

Inter je i treći put ove sezone domaću utakmicu završio remijem te je nastavio negativan niz protiv Splita na domaćem terenu i petu prvenstvenu utakmicu od osnivanja HNL-a u kojoj nije zabio gol.

Split je imao veliku priliku povesti iz penala u 70. minuti nakon što je Josip Šoljić dobio drugi žuti karton zbog faula na Majstoroviću. Slavko Blagojević prihvatio se izvođenja i nije uspio pogoditi. Nogom mu je šut skinuo Josip Posavec.

Čak i s igračem manje, Div iz predgrađa mogao je u završnici osvojiti sva tri boda jer je Čeliković u 81. minuti pogodio stativu. Ostalo je 0-0, pa je Inter napredovao na sedmo mjesto, a Split propustio preuzeti vrh ljestvice. Ima jednak broj bodova (osam) kao i vodeći Dinamo, ali slabiju gol-razliku.

U nedjelju se igraju preostale dvije utakmice četvrtog kola. Hajduk od 19 sati dočekuje Slaven Belupo, a Rijeka na Rujevici Lokomotivu (21 sat).

MAXtv Prva liga, 4. kolo:

  • Inter-Zaprešić - Split 0-0

Ljestvica:

  1. Dinamo 8
  2. Split 8
  3. Istra 1961 7
  4. Osijek 5
  5. Lokomotiva (-1) 4
  6. Rijeka (-1) 3
  7. Inter-Zaprešić 3
  8. Slaven Belupo (-1) 2
  9. Zagreb 2
  10. Hajduk (-1) 2
Idi na 24sata

Komentari 122

  • bbbdado 02.08.2015.

    Izgleda po nekim komentarima da će Hajduk nakon ovog kola na prvo mjesto ?

  • fuu kam ise 02.08.2015.

    A sta mislite da tablica ovako ostane do kraja prvenstva ? Sve je moguce danas

  • leolee11 02.08.2015.

    haha svaka cast novinari , u zadnjih 20 godina novinari samo stvaraju mrznju izmedju dvije razlicitosti , nije bitno jel nogomet , nacionalnost , vjera ili nesto deseto al bitno je da bacite kost i onda ajmoooooooo. kako ste bezobrazni i samo na tom kupite poene , a ljudi odma grlom u jagode ja cu braniti svoje pa sta bude , da smo pametni sutili bi na vase provakacije pa bi vi pocrkali od muke ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare