To je to što me zanima!

Inter je prvi polufinalist Kupa, zabili Vinogradaru tri komada

U prvoj utakmici četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa prvoligaš Inter slavio je protiv Trećeligaša Vinogradara. Bila je to rutinska pobjeda trupa Samira Toplaka kojom su postali prvi polufinalisti
Vidi originalni članak

S igračem manje 'Div iz predgrađa' stigao je do polufinala Kupa nakon 15 godina. Inter Zaprešić s 3-0 slavio je protiv Vinogradara i tako postao prvi ovogodišnji polufinalist.

Od samog početka Zaprešićani su dominirali, a u vodstvo ih je doveo prvi strijelac 1. HNL, odlični Komnen Andrić nakon kornera u 13. minuti. Vodstvo domaćina povećao je Karlo Muhar u 23. minuti udarcem s 25 metara koji je prošao kroz ruke gostujućeg golmana Bašića. Nekoliko minuta kasnije na tuširanje je morao Josip Brezovec iz Intera.

Zaradio je Brezovec drugi žuti karton jer je nakon faula na sredini terena u prolazu kopačkom zakačio kapetana Vinogradara Povrženića, a već je imao žuti karton zbog simuliranja. Nije to omelo Inter jer su i nakon toga bili bolja momčad, pokazali su razliku u kvaliteti između prve i treće lige.

Imao je Vinogradar svojih prilika, ali što lošim reakcijama svojih igrača, što odličnim reakcijama Mladena Matkovića, mreža Intera ostala je netaknuta. Uspjeli su domaći doći i do trećeg pogotka nakon što je sve sam napravio Antonio Bosec.

Inter je ovom pobjedom postao prvi polufinalist, a još čeka bolje iz susreta Lokomotiva - Rijeka, Osijek - Hajduk i Dinamo - Slaven Belupo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • SPALATINO 04.12.2018.

    hyndai imaš problema velikih kad i u ovom članku vidiš Hajduk.Ako te baš zanima mi smo im dali 5 komada.Je da je bilo na penale ali jebiga.Pogledaj snimku i pati

  • hyndaii 04.12.2018.

    Je li to onaj Vinogradar što ga je hajdug pokrao prije par godina u kupu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare