To je to što me zanima!

Inter lako protiv Reggine, Ibrahimović zabijao dvaput

Momčad Josea Mourinha pobijedila je 3-0 doma, Fiorentina je dobila minimalno, Sampdoria slavila u gostima, Lecce i Atalanta remizirali...
Vidi originalni članak

Nogometaši Intera održali su sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Juventus. Na San Siru je momčad Josea Mourinha lako pobijedila Regginu 3-0 u utakmici 28. kola. Može se reći da je pitanje pobjednika bilo riješeno već nakon deset minuta igre kada je Inter vodio 2-0 pogocima Estebana Cambiassa i Zlatana Ibrahimovića. Do kraja utakmice Šveđanin je postigao još jedan pogodak za potvrdu pobjedu, a isto tako je došao do brojke od 19 pogodaka ove sezone u Seriji A, što ga zajedno s Marcom di Vaijom iz Bologne čini najboljim strijelcem lige.
Genoa i Fiorentina su pobjedama nastavili utrku za četvrtim mjestom koje vodi u Ligu prvaka, a zbog subotnjeg poraza Rome su odmakli na ljestvici rimskoj momčadi. Genoa je pobijedila na svom terenu Udinese 2-0, čime je došla do devete pobjede u 14 domaćih utakmica. Hrvatski nogometaš Ivan Jurić odigrao je opet svih 90 minuta, te je kao i uvijek bio najradišniji čovjek u domaćem veznom redu. Prvi gol je Sculli postigao glavom, okrenut leđima prema vratima (nešto poput Claudija Paula Caniggije na SP 1990. godine kada je postigao pogodak Italiji), a situaciju je definitivno razriješio Argentinac Milito u sudačkoj nadoknadi. Fiorentina je, kako su se već isprakticirali, pobijedila s minimalnih 1-0 Sienu u toskanskom derbiju. Jedini strijelac je bio Adrian Mutu.
Sjajnu seriju nastavlja Giampaolo Pazzini, koji je prije nekoliko tjedana prešao iz Fiorentine u Sampdoriju. Klub iz Đenove je pobijedio Torino u gostima 3-1, jedan pogodak je postigao Pazzini što mu je već osmi u novom dresu tijekom devet utakmica.

SERIE A, 29. KOLO
Bologna - Cagliari 0-1 (Acquafresca 45)
Chievo - Palermo 1-0 (Luciano 45)
Fiorentina - Siena 1-0 (Mutu 72)
Genoa - Udinese 2-0 (Sculli 60, Milito 90)
Inter - Reggina 3-0 (Cambiasso 6, Ibrahimović 10, 58)
Lecce - Atalanta 2-2 (Caserta 9, 90-11m / Padoin 30, 48)
Torino - Sampdoria 1-3 (Bianchi 29 / Pazzini 8, Sammarco 24, Cassano 69)
Napoli - Milan (kasnije)

Idi na 24sata

Komentari 1

  • plavocrni 22.03.2009.

    i to kakav 2.pogodak Ibracadabre..svaka cast majstore

Komentiraj...
Vidi sve komentare