To je to što me zanima!

'Inter na Kovačiću treba graditi budućnost, ima talent i ideju'

Sinoć je Inter izgubio od Lazija, a po mnogim novinama i portalima reprezentativac Mateo Kovačić bio je najbolji igrač utakmice, iako dolazi iz poražene momčadi
Vidi originalni članak

Nakon 14 godina Inter neće igrati Europu. Kako sezona odmiče, tako je na Meazzi stanje sve gore. Ipak, postoji jedna svjetla točka, a to je Mateo Kovačić. Komplimenti stižu sa svih strana, a predsjednik Moratti rekao je kako mu je on bio pun pogodak.

Sinoć je Inter izgubio od Lazija, a po mnogim novinama i portalima hrvatski reprezentativac bio je igrač utakmice, iako dolazi iz poražene momčadi, što je rijetkost.

Goal.com, Eurosport, Gazzetta, svi su mu dali dobre ocjene iako nije upisao gol ili asistenciju.

- Inter na Kovačiću treba graditi budućnost, klasa je, ima talent, pamet i ideju - napisali su o njemu novinari Gazzette dello Sport.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Venucci 09.05.2013.

    ako u tako losem interu igra dobro sta bi tek bilo da je inter jak. samo nek on radi svoj dio posla, gust ga je gledati kako igra

  • 1965 09.05.2013.

    otkad je on doša inter katastrofaaaaa!!!

  • manolo1234 09.05.2013.

    Neznam od kud 24sata ove informacije, bio sam na gol.com i ostalim stranicama,nisam gledao utakmicu pa me zanimalo,mateo je dobar igrac i bit ce jos bolji,ali nije istina da ha Hvale na tim stranicama, 5 igraca intera su dobili ocjenu 3,medu njima je i Mateo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare