To je to što me zanima!

Inter nabušio Jurićevu Genou: Sedma pobjeda Hrvata u nizu

Brozović, Vrsaljko, Perišić i društvo svladali su na San Siru Genou s visokih 5-0 i vratili se na drugo mjesto u poretku izjednačivši se bodovno s Napolijem
Vidi originalni članak

I sedmu uzastopnu pobjedu upisao je Inter u talijanskoj Seriji A! Brozović, Vrsaljko, Perišić i društvo svladali su na San Siru Genou s visokih 5-0 i vratili se na drugo mjesto u poretku izjednačivši se bodovno s Napolijem.

>> VIDEO SAŽETAKA POGLEDAJTE OVDJE

Sad obje momčadi imaju 25 i čekaju kiks Juventusa (kasnije igra s Cagliarijem) koji je na 28 i ima susret manje.

A crno-plavima su pobjedu donijeli - Talijani. Gagliardini je postigao dva, u 14. i 49. minuti dok se između ta dva njegova pogotka ugurao Politano golom u 16. minuti.

Inače, prvi se put nakon 22 godine i dvoboja s Padovom, dogodilo da su uvodna dva gola za Inter u prvih 20 minuta postigla dva Talijana!

Što se Hrvata tiče, Perišić i Brozović su krenuli, ali Spalletti ih nije držao do kraja u igri. Perišića je zamijenio Valero u 76., a Brozovića Nainggolan u 87.

Vrsaljko nije ni ulazio u igru, ovaj je put dvoboj promatrao s klupe.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • lutomabla 04.11.2018.

    Joao Mario je igrac koji rijetko pruza ovakve partije. Najcesce je neprimjetan. Interova je greska neotkupljivanje ugovora Rafinhe od Barcelone. Fantasista koji fali Interu.

  • El Tractor 03.11.2018.

    Neočekivano visoka pobjeda protiv neugodne Genoe, Spalletti je odlučio odmoriti nekolicinu prvotimaca i to mu se nije obilo o glavu, izvrsna partija pomalo zaboravljenoga skupo plaćenog portugalca, ali ako je ovo jedan novi Joao Mario onda super, Broz standardno dobar pogotovo u defenzivi, Perišić slabo odigrao, vratio se Nainggolan što je odlično pred težak meč sa Barcelonom.

  • WieJaNein 03.11.2018.

    Vrijeme je da se i Inter vrati. Fale jaki Inter i Milan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare