To je to što me zanima!

Inter napunio mrežu Letice i još sanja titulu, United Ligu prvaka

Klub bivšeg golmana Hajduka vrlo će vjerojatno ispasti u drugu ligu, a Inter pokušava uhvatiti Juve. Manchester United zadržao je šansu da se dokopa Lige prvaka pobjedom nad Palaceom
Vidi originalni članak

U dvoboju 33. kola talijanske nogometne lige Inter je slavio s kod SPAL-a 4-0 i opet se vratio na drugo mjesto ljestvice. 

Inter je odigrao jednu od najboljih utakmica u zadnje vrijeme i lako slavio pogocima Antonija Candreve (37'), Cristiana Biraghija (55'), Alexisa Sáncheza (60') i Roberta Gagliardinija (74'). Marcelo Brozović je odigrao cijeli susret za Inter, dok je na golu SPAL-a bio Karlo Letica

POGLEDAJTE VIDEO: Brozovićev penthouse u Milanu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Do kraja je još pet kola, a Inter za vodećim Juventusom zaostaje šest bodova, ali ima bod više od Atalante, te dva od Lazija. SPAL je zadnji, čak 11 bodova udaljen od spasa i praktički je otpisan.

"Nerazzurri" imaju paklen raspored do kraja i morat će se puno toga poklopiti da osvoje naslov prvaka nakon deset godina. Idu u goste Romi pa čekaju Fiorentinu, gostuju kod Genoe pa čekaju Napoli i za kraj gostuju kod goropadne Atalante.

Juve ima sudar s Lazijem doma pa gostovanje u Udinama, potom čeka Sampdoriju pa ide kod Cagliarija i u zadnjem kolu dočekuje Romu. Lazio nakon Juvea čeka Cagliari pa gostuje kod Jurićeve Verone, čeka Bresciu pa ide u Napulj, a Atalanta ide kod Verone, čeka Bolognu, gostuje kod Milana i Parme pa dočekuje Inter.

U ranije odigranom susretu Torino je kao domaćin pobijedio Genou 3-0 golovima Brazilca Gleison Bremera (32'), Srbina Saše Lukića (76') i Andrea Belottija (90'). Genoa je u zoni ispadanja, sa samo bodom više od Leccea, koji je 18.

Nogometaši Manchester Uniteda slavili su u 36. kolu Engleske lige kod Crystal Palacea 2-0 i produžili nadu za plasman u Ligu prvaka. 

Rashford (45+1') i Martial (78') donijeli su pobjedu Unitedu, koji je ostao peti, ali se bodovno poravnao s Leicesterom, dok mu Chelsea bježi samo bod, a do kraja su dva kola.

Nakon polufinala FA kupa s Chelseajem ovaj vikend United dočekuje West Ham pa gostuje upravo kod Leicestera, tako da plasman u Ligu prvaka drži u svojim rukama. "Lisice" prije toga gostuju kod Tottenhama koji se bori za Europsku ligu, a Chelsea ima gostovanje na Liverpoolovoj proslavi naslova pa dočekuje Wolvese koji drže šesto mjesto.

U drugoj utakmici večeri Southampton i Brighton su odigrali 1-1. Maupay (17') je doveo  goste u vodstvo, a poravnao je Ings (66').

Idi na 24sata

Komentari 3

  • shvenji 17.07.2020.

    Mislim da jest, i to jučer... Pobjegli su na nedostižnih 8 bodova onom klubu velikog dinamovog wunderkinda Alena Halilovića...

  • Euro-Plenki 17.07.2020.

    Zar Letica nije uzeo naslov prvaka sa Real Madridom?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare