Obavijesti

Sport

Komentari 3

Inter napunio mrežu Letice i još sanja titulu, United Ligu prvaka

Inter napunio mrežu Letice i još sanja titulu, United Ligu prvaka

Klub bivšeg golmana Hajduka vrlo će vjerojatno ispasti u drugu ligu, a Inter pokušava uhvatiti Juve. Manchester United zadržao je šansu da se dokopa Lige prvaka pobjedom nad Palaceom

VIDEO

U dvoboju 33. kola talijanske nogometne lige Inter je slavio s kod SPAL-a 4-0 i opet se vratio na drugo mjesto ljestvice. 

Inter je odigrao jednu od najboljih utakmica u zadnje vrijeme i lako slavio pogocima Antonija Candreve (37'), Cristiana Biraghija (55'), Alexisa Sáncheza (60') i Roberta Gagliardinija (74'). Marcelo Brozović je odigrao cijeli susret za Inter, dok je na golu SPAL-a bio Karlo Letica

POGLEDAJTE VIDEO: Brozovićev penthouse u Milanu

Pokretanje videa...

Brozovićev penthouse u Milanu 00:35

Do kraja je još pet kola, a Inter za vodećim Juventusom zaostaje šest bodova, ali ima bod više od Atalante, te dva od Lazija. SPAL je zadnji, čak 11 bodova udaljen od spasa i praktički je otpisan.

"Nerazzurri" imaju paklen raspored do kraja i morat će se puno toga poklopiti da osvoje naslov prvaka nakon deset godina. Idu u goste Romi pa čekaju Fiorentinu, gostuju kod Genoe pa čekaju Napoli i za kraj gostuju kod goropadne Atalante.

Juve ima sudar s Lazijem doma pa gostovanje u Udinama, potom čeka Sampdoriju pa ide kod Cagliarija i u zadnjem kolu dočekuje Romu. Lazio nakon Juvea čeka Cagliari pa gostuje kod Jurićeve Verone, čeka Bresciu pa ide u Napulj, a Atalanta ide kod Verone, čeka Bolognu, gostuje kod Milana i Parme pa dočekuje Inter.

U ranije odigranom susretu Torino je kao domaćin pobijedio Genou 3-0 golovima Brazilca Gleison Bremera (32'), Srbina Saše Lukića (76') i Andrea Belottija (90'). Genoa je u zoni ispadanja, sa samo bodom više od Leccea, koji je 18.

Nogometaši Manchester Uniteda slavili su u 36. kolu Engleske lige kod Crystal Palacea 2-0 i produžili nadu za plasman u Ligu prvaka. 

Rashford (45+1') i Martial (78') donijeli su pobjedu Unitedu, koji je ostao peti, ali se bodovno poravnao s Leicesterom, dok mu Chelsea bježi samo bod, a do kraja su dva kola.

Premier League - Crystal Palace v Man United

Nakon polufinala FA kupa s Chelseajem ovaj vikend United dočekuje West Ham pa gostuje upravo kod Leicestera, tako da plasman u Ligu prvaka drži u svojim rukama. "Lisice" prije toga gostuju kod Tottenhama koji se bori za Europsku ligu, a Chelsea ima gostovanje na Liverpoolovoj proslavi naslova pa dočekuje Wolvese koji drže šesto mjesto.

U drugoj utakmici večeri Southampton i Brighton su odigrali 1-1. Maupay (17') je doveo  goste u vodstvo, a poravnao je Ings (66').

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener