To je to što me zanima!

Inter se vratio iz mrtvih: Od 0-2 na 4-2 za nastavak sna o tituli

Giuseppe Meazza u nevjerici je gledala rezultat nakon 28 minuta igre jer je Empoli vodio 2-0, ali već do poluvremena Inter se vratio. Lautaro je u nastavku zabio i drugi, pobjednički gol
Vidi originalni članak

Nogometaši Intera izbili su na čelo ljestvice talijanskog prvenstva zahvaljujući 4-2 (2-2) domaćoj pobjedi protiv Empolija u prvoj utakmici 36. kola do koje su stigli velikim preokretom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neopterećeni gosti su nakon prvih pola sata vodili 2-0 jer što su Pinamonti (5) i Asllani (28) iskoristili neopreznost domaće obrane te poentirali nakon dugih proigravanja.

Ključnim se pokazalo razdoblje u samoj završnici prvog poluvremena kada je Inter u razmaku od samo pet minuta stigao do poravnanja. Obje akcije koje su rezultirale golovima odbile su se po lijevom krilu gdje je "ordinirao" i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić. Prvo je branič Empolija Romagnoli (40-ag) nesretno nogom skrenuo prizemni ubačaj Di Marca u vlastitu mrežu, da bi netom prije odlaska na odmor Lautaro (45) iskoristio dodavanje Calhanoglua za poravnanje.

Pritisak Intera u drugom poluvremenu rezultirao je vodećim golom kojega je ponovno postigao Lautaro (64) koji se najbolje snašao u gužvi pred suparničkim golom. Konačni rezultat postigao je Alexis (90+4) duboko u sudačkoj nadoknadi.

I Perišić i Marcelo Brozović odigrali su čitav susret za Inter koji je sada vodeći sa 78 bodova, jednim više uz utakmicu više od drugog Milana koji će u nedjelju gostovati kod Verone. Empoli je 14. s 37 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • adis23 07.05.2022.

    Mogao bi Milan ove godine!

  • cimioko 07.05.2022.

    Hahah ja ne vjerujem da ima onih koji prate ovu Miki Maus ligu.....

  • MatijaKezele 07.05.2022.

    Dabogda izbacili juventus iz llige koje puštanje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare