To je to što me zanima!

Interisti sve dalje od naslova! Kiksali kod kuće sa Sassuolom

Inter je pak dominirao u drugom dijelu i izgledalo je da će lako do pobjede. A onda šokovi u završnici utakmice. Prvo su primili za 2-2, onda i poveli 3-2. No šokirao ih je Magnani koji je zabio za veliki bod Sassuola
Vidi originalni članak

Iako je ostalo još 11 kola do kraja Serie A, Inter je sve dalje od naslova. Pravu ljepoticu odigrali su protiv Sassuola na Giuseppe Meazzi. Gubili su pa preokrenuli, a onda primili gol za 3-3 u posljednjim minutama susreta.

'No Broz, no party', slobodno mogu reći navijači Intera. Marcelo Brozović je propustio utakmicu zbog ozljede, a njegova momčad je na početku izgledala totalno pogubljeno. Sassuolo je iskoristio tu početnu pogubljenost te su već u 4. minuti zabili preko Caputa.

Gosti su prvo poluvrijeme bili puno bolja momčad dok je Inter 'mrljavio' u napadu i pokušavao ugurati loptu u mrežu na silu. Falila im je stabilnost u veznoj lini, a ona je ostala na tribinama zajedno s Brozovićem. Iako su izgledali jako loše, momčad Antonija Contea je napravila preokret krajem prvog dijela. Prvo je Romelu Lukaku zabio za 1-1 iz penala u 41. minuti, a u prvoj minuti sudačke nadoknade Biraghi je donio i konačni preokret.

Inter je pak dominirao u drugom dijelu i izgledalo je da će lako do pobjede. A onda šokovi u završnici utakmice. Domenico Berardi je izjednačio iz penala u 81. minuti, ali Borja Valero je spasio svoju momčad zabivši gol za 3-2 u 86. minuti. Ipak, tako se barem činilo.

Sassuolo, koji je odigrao sjajnu utakmicu, priredio je novi šok u posljednjim minutama. Nakon brze kontre, Magnani je utrpao loptu u 89. minuti za konačnih 3-3!

Škriniar je stigao do kraja utakmice dobiti i drugi žuti karton, a trener Antonio Conte je u nevjerici promatrao posljednji sučev zvižduk. Inter je sve dalje od naslova. Juventus im bježi osam bodova i teško je vjerovati da to mogu nadoknaditi iako je do kraja ostalo još 11 kola. 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 25.06.2020.

    po mom misljenju,velika greska contea..na sassuolo koji je klasicni nagazna mina za inter on izvede b momcad..b valero,gagliardini i rannochia nisu vise ni za hrvatsku ligu a ne za klub koji bi zelio se boriti za naslove.al opet,nije conte kriv sto oni po neznam koji puta neznaju dovrsit utakmicu,ubiti protivnika a ne znojiti se do zadnje sekunde

  • I_v_a_n 25.06.2020.

    Inter realno nije jos dorastao za naslov, previse je tu jos nepotrebnih kikseva. Isto tako i Lazio...sve je ljepo izgledalo a onda kao po obicaju realnost, svi osim Juvea kiksaju i opet sve po starome.

  • sebastijan83 25.06.2020.

    I ovaj inter je ko hajduk

Komentiraj...
Vidi sve komentare