To je to što me zanima!

Čudesni Juve okrenuo je Inter! Mandžo je igrao s rupom u nozi

Kakva utakmica na San Siru! Inter je bio s igračem manje od 15. minute i divljačkog starta na Mandži. Gubio je Inter, ali je okrenuo na 2-1 s desetoricom, Juve je u zadnje tri minute zabio dva gola za 3-2!
Vidi originalni članak

Inter i Juventus odigrali su derby della Italia u Milanu, jedan od najboljih njihovih derbija u zadnjih 10 godina! Juventus je pobijedio 3-2 s dva gola u zadnje tri minute i došao je na korak do titule koja se do 87. minute činila jako, jako daleko...

Juve je poveo u 14. minuti golom Douglasa Coste.

Divljački start na Mandži

Samo minutu kasnije, Inter je dobio izravni crveni karton nakon brutalnog i teško shvatljivog starta Urugvajca Matiasa Vecina nad Marijem Mandžukićem.

Nagazio je namjerno Vecino našeg igrača.

Daniele Orsato prvo to nije primijetio, ali javio mu je sudac koji gleda utakmicu u kontrolnoj sobi. Nakon što je pogledao situaciju, Orsato je izvadio crveni karton.

Potpuno zasluženo. 

POGLEDAJTE VIDEO

Mandži je iz noge potekla krv, ali nastavio je utakmicu krvave čarape.

Juve, mačka s devet života

Brozović i Perišić su bili u postavi Intera od prve minute. Inter je s desetoricom bio bolja momčad. Pritisnuo je i zasluženo izjednačio preko Icardija u 52. minuti. Isplatila se hrabrost Interu pa je u 65. već bilo 2-1! 

Velike zasluge za Interov drugi gol imao je Ivan Perišić, koji je sjajno probio Cuadrada i ubacio, a njegovu loptu Juventusov stoper poslao je u svoju mrežu. Mandžo je izašao minutu nakon gola, čini se da se ipak ozlijedio u onom startu.

Juve je pritisnuo i preko Cuadrada izjednačio u 87. minuti! Juve kao Juve, mačka s devet života. Gonzalo Higuain u 89. minuti pogađa za novi preokret i 3-2 pobjedu! S ova tri boda Juve je došao na korak do titule. 

Tri kola prije kraja ima četiri boda više od Napolija i utakmicu više...

 

Idi na 24sata

Komentari 132

  • Mara17Orsolic5 29.04.2018.

    Sudac u početku nije primjetio start na Mandži!?! Pa normalno! Gdje će to tko odmah primjetiti?! Nije Mandžo Ronaldo pa da sudac odmah primjeti čak i kad ga netko malo kumi prstom!!!! Baš žalosno!!! Ta situacija i ona 2014. kada je Song pokosio Mandžu pa sudac svirao prekršaj tek na zahtjev Perišića su dokaz da suci uopće ni malo ne cijene i ne štite Mandžu! A to nije fer!! Sve igrače se treba štiti i cijeniti jednako bez obzira bili oni super ili ne!! A ne i mali startovi, koje nitko, osim sudaca, ne vidi na Ronaldu se odmah kažnjavaju, a startovi na drugima se često ne primjećuju, pa se tek naknadno, na zahtjev drugih sude!

  • tomicalomica 29.04.2018.

    Pazi naslova M M odigrao čitavu utakmicu sa rupom u nozi ? A da ja napišem da je Dona V odigrala čitav meč sa rupicom među nogama 🐸 ?

  • pr1nce 29.04.2018.

    Juventus opet uz pomoc sudaca. Sramotno, ovo je uz bok situacije u hrvatskom nogometu. Pjanic odavno trebao biti iskljucen. Zalosno

Komentiraj...
Vidi sve komentare