To je to što me zanima!

InterRaketa? Počeli pregovori s Barçom, ključ je - Liga prvaka

Predstavnici Intera sastali su se s predstavnicima Barcelone oko transfera Ivana Rakitića. Katalonci za Hrvata traže 35 milijuna eura što bi Talijani mogli platiti ako prođu dalje u Europi
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić (31) još čeka rješenje svog statusa u Barceloni u kojoj ove sezone igra vrlo malo. Čini se kako će hrvatski reprezentativac na zimu moći birati klub ne pruži li mu trener Ernesto Valverde više prilika.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A prvi u redu čeka - Inter. Milanski velikan, štoviše, ne želi samo Raketu, nego i njegova suigrača, Čileanca Artura Vidala, koji se također nije naigrao u katalonskom klubu. Ivan je odigrao svega 203, a Arturo 209 minuta.

Kako piše Calciomercato, trener "nerazzurra" Antonio Conte želi ojačati vezni red Barceloninim dvojcem kako bi bio konkurentniji Juventusu u Serie A i došao dalje u Ligi prvaka.

Inter je, pišu, prošle sezone već dao ponude za Čileanca i Hrvata. Dok je Rakitić čekao produljenje ugovora, došlo je do neslužbenog dogovora o budućem transferu. Ivan je, međutim, ostao u klubu i pokušao se izboriti za mjesto u postavi Barçe. Odbio je pritom i ponude Juventusa i PSG-a.

VIDEO: U SLAVIJI ŠOKIRANI Pa što je ovo? Barcelonini su igrači devastirali svlačionicu...

Interes Intera opet se intenzivirao i, prema pisanju katalonskog lista Sport, Barcelona je na sastancima prošlog tjedna Interu dala cijenu od 35 milijuna eura. Interu je ta cijena previsoka s obzirom na to da Ivanu ugovor istječe u ljeto 2021.

Ključ transfera mogao bi biti prolazak "nerazzurra" u osminu finala Lige prvaka. Uefa bi tad na Giuseppe Meazzu poslala 9,5 milijuna eura. Trenutačna situacija u skupini nije nimalo jednostavna. Barcelona je na sedam bodova, a Inter je izjednačen s Borussijom Dortmund na četiri boda. Sve bi se, dakle, moglo znati do sredine prosinca...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • JosipGvozden 27.10.2019.

    Sacekaj Do isteka ugovora pa da ostanu bez centa Raketa

  • Orahova1 26.10.2019.

    Da je uradio isto kao ronaldo nakon sp mogao je birati klub psg juventus neki od engleskih timova ali ivan je nažalost ispao naivan,trebao je reći ne ne čekam kraj sezone da mi povecate kontrakt i plaću nego odma kao što je ronaldo rekao u protivnom čak đaci,a ne da im da vremena kako da kalkuliraju na njegovu štetu ovako niti je dobio poboljšanje ugovora niti igra,davno je rečeno grožđe se kuje dok je vruće,sad ga žele sutnuti iz kluba i još malo malo pa marca uz pristranost barcelone pušta probne balone.

  • grandespremios1 26.10.2019.

    Ne mog vjerovat da su na slici pola face samo promjenili ahhahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare