To je to što me zanima!

Ipak neće nastaviti u Osijeku? Bjelicu žele u klubu iz Serie A

Osim Bjelice, kandidati za preuzimanje klupe talijanskog prvoligaša su Andrea Pirlo i Luca Gotti. A pripreme Osijeka su sve bliže pa bi uskoro i trebali znati tko će ih voditi u novoj sezoni
Vidi originalni članak

Godinu je dana od 2014. do 2015. bio na klupi talijanskog kluba kad je Spezia igrala u Serie B, ali do danas su došli do prve lige te traže novo rješenje na klupi. Ove su sezone podvodstvom Thiaga Motte (39) završili na 16. mjestu s 36 bodova, pet više od Salernitane koja se posljednja spasila od ispadanja.

NAKON 'OTROVNIH STRELICA' Bjelica je prelomio oko Osijeka. Već ima planove za novu sezonu

Razmišljaju u upravi o promjeni na klupi, a među spomenutim je kandidatima i hrvatski stručnjak. Ovu je sezonu na klupi Osijeka zaključio na trećem mjestu, a u smiraj natjecanja je nekoliko puta bilo trzavica na relaciji s upravom. Nije htio otkriti Bjelica tad hoćemo li ga i iduće sezone gledati na klupi Osijeka, a ponuda ima.

Pod vodstvom osječkog stručnjaka Spezia je u sezoni 14/15 završila na petom mjestu u Serie B, a sad su mu konkurencija bivši trener Juventusa Andrea Pirlo i Talijan Luca Gotti, objavio je 

Pripreme Osijeka počet će ubrzo pošto sezona ove godine počinje ranije, a već tada bi mogli znati i Bjeličin nastavak priče.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • dite-s-mora 26.05.2022.

    odlican trener, steta bi i za osijek i hnl bila da ode..nadam se da nece ic

  • badr hari 26.05.2022.

    to je dobitak za Osijek

  • Palmanova 26.05.2022.

    1.Bjelica je najvece uspjehe u karijeri imao s DINAMOM....2.DINAMO je najbolje rezultate u povijesti imao s Bjelicom..Bjelica i Dinamo su napravljeni jedan za drugog..to samo Mamic ne vidi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare