To je to što me zanima!

Ipak nije kraj Snježne kraljice? Vedran Pavlek za 24sata: Iduće godine želimo i muški slalom...

Konačni kalendar za nadolazeću skijašku sezonu odlučit će FIS na sjednici krajem svibnja. Ne samo to, direktor hrvatskog skijaškog saveza potvrdio nam je da dogodine žele organizirati i mušku utrku na Sljemenu!
Vidi originalni članak

Portal Ski Pro Guru u utorak popodne objavio je preliminarnu verziju kalendara za nadolazeću skijašku sezonu, a glavna je vijest kako na njemu nema Snježne kraljice.

Tim smo se povodom javili Vedranu Pavleku (49), direktoru Hrvatskog skijaškog saveza.

STIGAO KRAJ Zagreb ostaje bez utrke Snježne kraljice? Nema je na rasporedu

- Kakvu ste informaciju vidjeli? - odgovorio nam je iznenađeni Pavlek kada smo mu rekli da nema Snježne kraljice na preliminarnoj verziji kalendara.

Žele vratiti i mušku utrku

Zatim je otkrio da su organizatori utrke na Sljemenu podnijeli zahtjev za organizaciju slaloma u ženskoj, ali i muškoj konkurenciji.

- Hrvatski skijaški savez podnio je zahtjev FIS-u za organizaciju ženske i muške utrke na Sljemenu u sezoni 2023/24. Službeni kalendar FIS-a donijet će njihovo vijeće na sjednici 24. svibnja - zaključio je Pavlek.

Podsjetimo, FIS je u 2023. otkazao mušku utrku na Sljemenu. To su kompenzirali s dvije utrke u ženskoj konkurenciji, ali druga je utrka otkazana nakon loših vremenskih prilika.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • duda9 21.04.2023.

    Apsalutno nam trba Snježna Kraljica i prestanite sa glupim komentarima stvarno pišete gluposti,

  • ZG - KAJ 19.04.2023.

    Pavlek, bolje da organizirate rolanje po asfaltu ili skijanje po travi..

  • max2017 19.04.2023.

    Pavlek bi i Velebit dao srušiti da se jedri od Jadrana do Trga bana Jelačića ,.........Uhljeb ekipa ostala bez glavnog izvlačitelja love ali su ambiciozni,.....i sisaaju na sve strane od auta na dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare