To je to što me zanima!

Iranci se predomislili: Hrvat ih ipak vodi na Svjetsko prvenstvo

Iako se činilo da su čelnici Saveza odlučni u namjeri za smjenom Dragana Skočića na izborničkoj poziciji, čini se da je do preokreta došlo nakon burne reakcije iranske javnosti
Vidi originalni članak

Dragan Skočić ostaje na mjestu izbornika iranske nogometne reprezentacije koju je uspješno vodio u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Katru, objavila je u nedjelju Iranska novinska agencija (IRNA). 

Prije šest dana ista je agencija objavila da će 53-godišnji hrvatski stručnjak biti smijenjen, no čelnici Iranskog nogometnog saveza su promijenili mišljenje.

U nedjelju je u Nacionalnom trening-centru održan sastanak članova Upravnog i Tehničkog odbora Iranskog nogometnog saveza, a nakon višesatnog vijećanja objavljeno je da Skočić ostaje na čelu reprezentacije.

HOĆE LI NA MUNDIJAL? Hrvati razočarani: Izvukli smo Iran iz velike krize, a sada ne znamo kakva nam je sudbina

Iako se činilo da su čelnici Saveza odlučni u namjeri za smjenom na izborničkoj poziciji, čini se da je do preokreta došlo nakon burne reakcije iranske javnosti u kojoj je odluka o Skočićevoj smjeni naišla na brojne kritike.

Tako će Skočić dobiti priliku voditi Iran u njegovom trećem uzastopnom nastupu na Svjetskom prvenstvu, a šestom u povijesti. Iranska reprezentacija nijednom nije uspjela proći grupnu fazu svjetske nogometne smotre, a na SP-u u Katru Iranci će igrati u skupini B s reprezentacijama Engleske, Walesa i Sjedinjenih Američkih Država.
 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 17.07.2022.

    Zasluzio je da ih vodi na SP...

  • NIKE 17.07.2022.

    Ispali bi b**ale da su ga otjerali. Kakav učinak ima, pozavidjeli bi mu i Pep i Klop.

Komentiraj...
Vidi sve komentare