To je to što me zanima!

'Iranski Hulk' borit će se golim rukama: Potpisao je za BKFC!

Sajad Gharibi (27) je 'powerlifter' iz Irana, ali i najnovije lice brzorastuće promocije Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC). Ući će u borbu bez rukavica, a sigurno će morati skidati kilograme je trenutno ima 180 kg
Vidi originalni članak

Wanderlei Silva, Gabriel Gonzaga i Antonio 'Bigfoot' Silva dobili su novog člana u BKFC promociji! 'Iranski Hulk', odnosno Sajad Gharibi (27), potpisao je za mladu borilačku organizaciju u čiji se posebni ring ulazi bez rukavica.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Već je sama pojava 'iranskog Hulka' nevjerojatna jer na visinu od 190 centimetara ima čak 180 kila, a dosad se bavio 'powerliftingom'. BKFC je odlučio slijediti primjer starijih organizacija poput UFC-a, Bellatora i poljskog KSW-a. Dok je Dana White u ring poslao kečere poput bivšeg teškaškog prvaka Brocka Lesnara ili jednog od najvećih promašaja u povijesti organizacije, CM Punka, Scott Coker je u Bellatorov kavez poslao porno glumicu.

'Orion Starr', odnosno Rebecca Bryggman (25) nije se najbolje snašla u slobodnoj borbi, ali je bar malo povećala gledanost. A to je za vlasnike organizacija ipak najbitnije. U Europi s takvim pristupom prednjači KSW koji je na peterostrukom osvajaču titule 'najjačeg čovjeka na svijetu' Mariuszu Pudzianowskom (42) uspio izgraditi reputaciju organizacije. 

Nakon njega potpisivali su glumce, ali i bodybuildere pa je tako borac iz glavne borbe KSW-a 51 u Zagrebu Erko Jun (29) upravo jedan od novih lica u slobodnoj borbi čija je borilačka karijera tek u usponu. Na društvenim ga mrežama prati 6 milijuna ljudi, a hrvatska mu je publika dala veliku podršku. Tako bi i 'iranski Hulk' za BKFC mogao postati dobar marketinški potez ili veliki promašaj. Jer, teško da će ostati nedorečen.

Već je dva puta trebao ući u ring, ali nije bilo sreće. Preko Instagrama je dogovorio okršaj protiv 'brazilskog Hulka' Romarija Dos Santosa Alvesa (29), ali ta je borba ostala samo na riječima. Zatim su ga Poljaci zvali u KSW da uđe u kavez protiv britanske 'životinje' Martyna Forda (34), ali ni to se nije dogodilo. Ovo mu je očito treća sreća...

TETOVIRANI DIV Čudovište od 150 kila: Dolazim u MMA, sve ću vas natamburat

No, mogla bi biti i nesreća - ovisi o protivniku. Mnogo se spominjalo kako bi u ring BKFC-a mogla i još jedna legenda borilačkih sportova, Mark Hunt (45). Čovjek s 'teškim rukama' mogao bi napraviti veliku štetu Irancu, a i pokazati mu da nije sve u mišićima. No, o tom, potom. Sad čekamo odluku u kojoj će se kategoriji 'Hulk' uopće boriti, ali i ime sljedećeg mu protivnika.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Glupijugovic 20.11.2019.

    Hunt če ga rješit u prvoj minuti, prve runde! Garant!!!!

  • Tetka1 19.11.2019.

    ma ovaj dok se okrene dobice 30udaraca

  • 19.11.2019.

    Žuti karton zbog kršenja pravila broj 8. Uvrijedio sam Iranskog Hulka, hahahahaha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare