To je to što me zanima!

Irfana Smajlagića na treningu pretukao njegov rukometaš!

Trenera rukometaša Bosne Irfana Smajlagića na treningu je navodno pretukao njegov igrač Risto Arnaudovski. Smajlagić je navodno čak završio i u bolnici
Vidi originalni članak

Trenera Bosne Irfana Smajlagića na treningu je pretukao njegov lijevi vanjski Risto Arnaudovski, koji je igrao u Zagrebu i Dubravi. Na treningu su se Pipe i hrvatski rukometaš najprije verbalno, a potom i fizički sukobili, piše sportsport.ba.

 U policiji i klubu isprva nitko nije potvrdio incident. No da sukob nije bio bezazlen potvrđuje informacija da je Smajlagić čak završio i u bolnici. Arnaudovski (29) igra lijevog vanjskog u momčadi koja je nedavno neočekivano uzela bod Zagrebu u Ligi prvaka.  Arnaudovski se pobunio protiv trenera nakon što ga je ovaj poslao u drugu momčad, a ubrzo je zatražio i ispisnicu. No u klubu mu je nisu dali i sve je eskaliralo nakon jučerašnjeg treninga kad je Arnaudovski nasrnuo na Smajlagića. 

Arnaudovski je seniorsku karijeru započeo u zagrebačkoj Dubravi iz koje je preko francuskog Livryja prešao u RK Zagreb. U najboljem hrvatskom klubu zadržao se samo jednu sezonu te u Bosnu dolazi iz Čakovca.

 Rukometni klub Bosna BH Gas izdao je priopćenje u povodu napada na hrvatskog trenera:

" Igrača je zbog nezalaganja na treninzima i utakmicama, trener Smajlagić udaljio iz momčadi i prebacio u drugu momčad. Igrač je u nedjelju došao na trening, tijekom kojeg je verbalno vrijeđao i fizički prijetio treneru Smajlagiću te ga nekoliko puta i fizički napao, s namjerom da iznudi da mu Smajlagić izda dopuštenje za raskid ugovora. Prisebnošću Smajlagića i pomoćnog trenera Riđića spriječen je veći incident. O statusu ugovora igrača odlučit će upravni odbor kluba, a ne Smajlagić, kako je igrač izjavio. Inače, trener Irfan Smajlagić je već u ponedjeljak normalno nastavio s radom i vodio momčadski trening", piše u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare