To je to što me zanima!

Ironični Igor Tudor: Kakav je osjećaj? Ma baš prekrasan...

Sve naše mane i sve Dinamove vrline došle su do punog izražaja. Dinamo je dobio svaki duel, bili su brži, bolji i jači, rekao je Igor Tudor nakon debakla na Maksimiru
Vidi originalni članak

Treneri Hajduka i Dinama u različitim raspoloženjima stigli su pred novinare. Igor Tudor nije bio previše pričljiv.

- Kakav je osjećaj nakon 5-0 poraza? Prekrasan, fenomenalan... Hvala vam na tom pitanju. Nemam vam što reći, nisam raspoložen, a svojim igračima nemam što zamjeriti - rekao je Igor Tudor i ipak nešto dodao:

- Sve naše mane i sve Dinamove vrline došle su do punog izražaja. Dinamo je dobio svaki duel, bili su brži, bolji i jači. Dignut ću momčad bez problema.

Mamić: Melem na ranu 

Dosad nismo imali previše sreće, dobivali smo golove u sudačkim nadoknadama, primali iz svih pozicija, a ovo je pravi melem na ranu za sve što nam se događalo, rekao je Zoran Mamić i dodao:

- Ne razmišljam hoću li ostati trener. Znam da je Zdravko rekao da moramo pregaziti Hajduk kao plitak potok, ali to je samo folklor prije utakmice. Pobjedu poklanjam veteranima BBB-a koji su stradali neku večer. Lijep je osjećaj dobiti 5-0, bio bih licemjeran da kažem da nije - kazao je Mamić.

Što se tiče ozljede Domagoja Antolića, nije dobro.

- Antolić prema prvim informacijama ima rupturu zadnje lože - rekao je Zoki.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • vujec 05.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • DCM Zagreb 05.12.2013.

    jel sad Tudor vrištao i skakao uz aut liniju? :)

  • mdekm7 05.12.2013.

    Zašto tražiti novog trenera dinamu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare