To je to što me zanima!

Isco, ljudino! Pogledajte gestu kojom je dirnuo sve navijače...

'VOLIM TE' Djevojčica je zamolila Realovu zvijezdu Isca da ako zabije gol protiv Gijona, napravi proslavu na znakovnom jeziku kao posvetu njenim gluhonijemim roditeljima. Isco je to učinio uz - 'volim te'...
Vidi originalni članak

Bili vi fan Reala, Barcelone ili Lokomotive Zagreb, jedno morate priznati - Isco Alcoron prava je ljudina. Naime, jučer je u preokretu Reala u Gijonu zablistao s dva gola, a presudan je bio onaj u samom finišu utakmice kada je majstorski pogodio za 2-3.

Njega je proslavio na poseban način, prstima gestikulirajući. Činilo se kao da je to nekakva 'heavy metal' proslava, ali prava priča se krije u pozadini.

Na druženju s navijačima prije utakmice, Isco je bio jedan od igrača koji je potpisivao sličice igrača i sa svakim razmijenio po nekoliko riječi.

Prišla mu je djevojčica zajedno sa svojim roditeljima koji su gluhonijemi. Zamolila ga je da ukoliko on zabije gol napravi proslavu na znakovnom jeziku - 'Volim te', kao posvetu njenom ocu i majci.

Upravo se to i dogodilo! Sjajni Isco pobjedničku je golčinu proslavio na taj način i osvojio srca navijača diljem svijeta.

Bravo, majstore.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • kifovac 16.04.2017.

    Francisco Román Alarcón Suárez = Isco Alarcón

  • purgerica prva 16.04.2017.

    Zanimljivo, djevojčica na slici sa simbolom troroga, simbolom iluminata! Već je dobro "instruirana"!

  • Mthesecond 16.04.2017.

    Obećano,ispunjeno...Svaka čast Isco...Mali veliki gest s kojim je pokazao kakav je čovjek,kakav se čovjek krije u njemu...Toliko sebičnjaka,umišljenih prepotentnih likova među tim nogometašima koji gledaju samo sebe i ne mare za nikog oko sebe (a neke obične bitange u pitanju) a Isco pokazao onu drugu bolju stranu...Eto i Bartra također prije neki dan kad je tražio onu navijačicu,kad se našao s njom...Gospoda...Iscu opraštam što je član meni najomraženijeg kluba na svijetu,to u stranu ovom prigodom...Ovdje je naglasak na tom njegovom gestu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare