To je to što me zanima!

Isco: Zasad igramo jako dobro; Cristiano nam trenutno ne fali

Odlazak Cristiana Ronalda u Juventus ovog ljeta iznenadio je mnoge, a vjerojatno najviše njegove bivše suigrače. Ipak, izgleda da mi ne nedostaje baš previše...
Vidi originalni članak

U razgovoru za FourFourTwo, Ronaldov bivši suigrač Isco odbacio je ideju o tome kako 'kraljevskom klubu' ne ide više tako dobro bez glavne zvijezde.

- Cristiano je izvanredan igrač - rekao je - On vam garantira 40 do 50 golova. Ali ako pobijedimo, reći će da nam ne fali, a ako izgubimo, reći će da fali.

'BIO JE SRETAN ZBOG MENE' CR7 i ja, prijatelja dva: Poslao mi je Ronaldo SMS i čestitao...

- Za sada igramo jako dobro; igrači koji nisu zabijali previše golova prošle godine sada dolaze do izražaja. Ne nedostaje nam on u ovom trenutku. Želim mu sve najbolje u Juventusu.

Iscove riječi potvrđuju i dosadašnji rezultati. Real Madrid je slavio u sve tri prvenstvene utakmice, a od vodeće Barcelone dijeli ih samo nešto lošija gol razlika.

S druge strane, peterostruki osvajač Zlatne lopte nije se baš proslavio u prvim utakmicama Serie A. Odigrao je već tri susreta, a nije zabio niti jedan gol.

PREVELIK TERET Asensio ne želi biti nasljednik Ronalda: Odbio dres s brojem 7

Hoće li im zafaliti u nastavku sezone, još ćemo vidjeti, ali mnogima Real zasad izgleda čak i bolje bez Ronalda, nego s njim.

VIDI OVO: Koji horoskopski znak je najbolji u krevetu?

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zekica 09.09.2018.

    Nogomet je timski sport. Sve ono šta je kroz godinu utrpao Ronaldo, sada će se raspodijeliti na druge igrače. Realova igra se ne mijenja. A da su si dali malo više truda, mogli su dovesti Aspasa i Rodrigo Morena pa ne bi strahovali da će biti ranjivi u napadu ako se Bale i Benzema ozljede. Cristiana više nema i to je to. Bez obzira da li fali ili ne, oni to ne smiju ni priznati ni pokazati jer to bi značilo lošu politiku kluba. Prodao si a nisi našao zamjenu.

  • ChandlerBing4 08.09.2018.

    Samo mora netko biti u 16 m da realizira sanse koje stvore, doo ce tu biti netko tko ce realizirati sanse Ronaldo nece faliti, sto se igre tice on sigurno nece faliti.

  • Veki-Zagreb 07.09.2018.

    Pa sta bi falio...Ronaldovi golovi su produkt vrhunske igre cijele momcadi koju Real i dalje ima...nema u njegovoj igri neke nevidjene carolije...zabijat ce netko drugi i to bez ikakvih problema...tj. vec zabija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare