To je to što me zanima!

Iskreni Crespo: Orgijao sam s puno žena, uvijek sam bio za

Bio sam mlad, slavan i spreman na sve. Nisam propuštao nijednu priliku, želio sam to iskustvo života. No pred roditelje sam došao samo sa suprugom, rekao je iskreni Crespo
Vidi originalni članak

Argentina danas u napadu ima Messija, Agüera, Higuaina, Icardija, Benedetta..., no Hrvatska svejedno može biti sretna da za "gauče" više ne igra Hernan Crespo (42).

E, to je bio pakleni napadač, koji je vjerojatno igrao u zlatno doba Serie A, od 1996. do 2003. Prije 17 godina Lazio je za njega platio Parmi čak 56 milijuna eura te je Crespo postao najskuplji igrač u povijesti.

U karijeri se nazabijao golova, gotovo 200 za klubove, dok je u reprezentaciji postigao 35 pogotka. Svaku drugu utakmicu je zabio. Tu su i tri talijanska prvenstva, englesko, Copa Libertadores...

Tako je bilo na travnjaku, no Crespo je nije zaboravio niti na doprinos izvan terena. Kao pravi golgeter uvijek je bio u akciji. I prema njegovom priznanju na TV-u, očito ga nikad nije boljela glava.

- Kad sam bio mlađi spavao sam s puno žena, bilo je tu i orgija i svega - rekao je iskreni Crespo.

I on je kao većina sportaša koji su mladi postali slavni 'istraživao' što je više mogao.

- Znate, mladi ste, poznati i spremni na sve. Nisam propuštao nijednu priliku, želio sam to iskustvo života - istaknuo je Crespo.

Danas je oženjen i ima troje djece, i možda bi bilo bolje da nije bio toliko iskren. Ne treba njegova supruga baš sve znati.

- U profesionalnom nogometu sam debitirao s 18 godina, a suprugu sam upoznao s 27. Nikad se roditeljima nisam pojavio s nekom ženom pred vratima, samo sa suprugom - rekao je Crespo. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • mandrillost 04.12.2017.

    Odlican napadac,posebno u Laziu i Interu..bio je dobar i u Milanu na posudbi al tu je vec pocelo padanje forme! Odlazak njega i Shevchenka u Chelsea tada je bio najgori potez!

  • Firefox_1 04.12.2017.

    Odličan napadač, mada imali su Argentinci uvijek odlične 9...

  • It's kišing 04.12.2017.

    Brutalan napadač...a vječito bio na posudbama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare