To je to što me zanima!

Redari istjerali navijače Dinama s tribina! 'To je zbog hrvatskog'

Redari su stigli pred navijače, nisu upotrebljavali sredstva prisile, već su nakon razgovora Dinamovi navijači mirno otišli sa svojih mjesta. Uefa ne dopušta organizirani dolazak gostujućih navijača, a navijanje ih je otkrilo
Vidi originalni članak

Pokoja navijačka pjesma, povik, usklik i - pravac napolje!

Na uzvratnoj utakmici Valura i Dinama u Reykjaviku, na stadiončiću od 1200 mjesta, našlo se i nekoliko Dinamovih pristalica, koje su najviše pustile glas nakon što je Dinamo poveo u 31. minuti preko Ivanušeca i kada su se, zapravo, otkrili.

Islanđani su ih, premda nisu izazvali baš ništa, izbacili sa stadiona. Razlog? Vjerojatno taj da Uefa i dalje ne dopušta organizirani dolazak gostujućim navijačima, pa ih je hrvatski jezik, kako su nam i rekli, razotkrio, no nitko ne bi trebao braniti Hrvatima s Islanda da dođu na stadion... 

Redari su stigli pred navijače, nisu upotrebljavali sredstva prisile, već su nakon razgovora Dinamovi navijači mirno otišli sa svojih mjesta. 

S plaćenom ulaznicom, a odgledanih tek 35 minuta...

Idi na 24sata

Komentari 96

  • 14.07.2021.

    Toleriraju engleske huligane ali im smetaju hrvatski navijači

  • NU 14.07.2021.

    Stvarno zbog navijanje, a ne zbog slike ptekriženog Zdravka Mamića?!Sami su si platili put do tamo, nije netko organizirao i financirao! Možda kakva "nevladina udruga financira, poput" Možemo "?! 

  • Nesvrstana 14.07.2021.

    Jel to zbog epidemioloških razloga ne dopuštaju organizirani dolazak gostujućih navijača? Ako da, zašto svi sjede nagurani bez stolice razmaka?

Komentiraj...
Vidi sve komentare