To je to što me zanima!

'Ispadanje ne bi bilo tragično, tragedije ne postoje u sportu'

Ako budemo igrali kao prvu utakmicu, onda ćemo ovisiti o domaćinu. Došli smo igrati nogomet i nema kalkulacija. Ovdje smo došli po Europsku ligu, tvrdi trener Dinama
Vidi originalni članak

Dinamo je danas u jutarnjim satima stigao u Elbasan, a u poslijepodnevnom terminu modri su odradili i službenu press-konferenciju. Na posljednjem medijskom okupljanju uoči uzvratnog dvoboja playoff faze Europske lige (četvrtak, 20 sati) pojavili su se Mario Cvitanović i Amir Rrahmani.

- Prvi put sam u Albaniji, stadion je lijep, a teren mi se čini jako dobar. Ali, zna se po što smo došli ovdje. Rekao sam već prije prve utakmice da se ovi dvoboji ne mogu uspoređivati s onima prije dvije godine. Posebice s obzirom na kadar obje ekipe, prošlost je nebitna - rekao je Mario Cvitanović, pa na pitanje bi li za Dinamo ispadanje bila tragedija poručio:

- Nema tragedije u nogometu, one postoje samo u privatnim životima. Sport je uživanje i zabava, mi u ovome trebamo uživati. Veselimo se utakmici i želimo pobjedu. Moramo biti bolji i onda će sve biti kako treba. Ako budemo igrali kao prvu utakmicu, onda ćemo ovisiti o domaćinu. Došli smo igrati nogomet i nema kalkulacija. Ovdje smo došli po Europsku ligu.

Riječ je dobio Amir Rrahmani.

- Sretan sam što igramo s najboljom albanskom momčadi, dat ćemo sve od sebe u tom susretu. Do grupne faze Europske lige dijeli nas samo jedna utakmica - rekao je Rrahmani, kojeg su albanski novinari zasuli pitanjima je li rekao da Skëndebreu u ovom dvoboju nema nikakve šanse:

- Mediji nisu točno prenijeli moje riječi. Sigurno nisam rekao da netko ovdje nema šanse.

Zahvalni branič je nastavio.

- Još prije prve utakmice sam rekao da će biti teško, to mislim i sada. Skënderbeu je dobra momčad, već dugo na okupu. Ali, mi smo ovdje došli po Europsku ligu - završio je Rrahmani.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Exterminator 24.08.2017.

    U slučaju negativnog rezultata i ispadanja od Skendera, ovaj će reći da je glavni prioritet i fokus HNL !

  • alcapone123 24.08.2017.

    Tragedija je bila prošla utakmica! A i vi nećete dugo...

  • Boki8 24.08.2017.

    Haja kad trener podze sa ovakvim pricama znaci da je kukavica i da je ovo je vec izgubljeno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare