Obavijesti

Sport

Komentari 49

'Ispadanje ne bi bilo tragično, tragedije ne postoje u sportu'

'Ispadanje ne bi bilo tragično, tragedije ne postoje u sportu'
1

Ako budemo igrali kao prvu utakmicu, onda ćemo ovisiti o domaćinu. Došli smo igrati nogomet i nema kalkulacija. Ovdje smo došli po Europsku ligu, tvrdi trener Dinama

VIDEO

Dinamo je danas u jutarnjim satima stigao u Elbasan, a u poslijepodnevnom terminu modri su odradili i službenu press-konferenciju. Na posljednjem medijskom okupljanju uoči uzvratnog dvoboja playoff faze Europske lige (četvrtak, 20 sati) pojavili su se Mario Cvitanović i Amir Rrahmani.

- Prvi put sam u Albaniji, stadion je lijep, a teren mi se čini jako dobar. Ali, zna se po što smo došli ovdje. Rekao sam već prije prve utakmice da se ovi dvoboji ne mogu uspoređivati s onima prije dvije godine. Posebice s obzirom na kadar obje ekipe, prošlost je nebitna - rekao je Mario Cvitanović, pa na pitanje bi li za Dinamo ispadanje bila tragedija poručio:

- Nema tragedije u nogometu, one postoje samo u privatnim životima. Sport je uživanje i zabava, mi u ovome trebamo uživati. Veselimo se utakmici i želimo pobjedu. Moramo biti bolji i onda će sve biti kako treba. Ako budemo igrali kao prvu utakmicu, onda ćemo ovisiti o domaćinu. Došli smo igrati nogomet i nema kalkulacija. Ovdje smo došli po Europsku ligu.

Riječ je dobio Amir Rrahmani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sretan sam što igramo s najboljom albanskom momčadi, dat ćemo sve od sebe u tom susretu. Do grupne faze Europske lige dijeli nas samo jedna utakmica - rekao je Rrahmani, kojeg su albanski novinari zasuli pitanjima je li rekao da Skëndebreu u ovom dvoboju nema nikakve šanse:

- Mediji nisu točno prenijeli moje riječi. Sigurno nisam rekao da netko ovdje nema šanse.

Zahvalni branič je nastavio.

- Još prije prve utakmice sam rekao da će biti teško, to mislim i sada. Skënderbeu je dobra momčad, već dugo na okupu. Ali, mi smo ovdje došli po Europsku ligu - završio je Rrahmani.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića