To je to što me zanima!

Ispovijest Vranješa: Želim više poštovanja u Werderu

Bivši hrvatski reprezentativac Jurica Vranješ izjavio je njemačkom Bildu da je nezadovoljan tretmanom u klubu te da ga uskoro želi napustiti
Vidi originalni članak

Nezadovoljstvo u njemačkom Werderu otkrio je bivši igrač Osijeka, Bayera i Stuttgarta Jurica Vranješ. Odlučio je prekinuti šutnju oko njegovog nepovoljnog statusa u klubu te nije odlučio štediti trenera Thomasa Schaafa koji mu je šansu za igru davao na kapaljku.
- Trener Thomas Schaaf me razočarao. Grk Tziolis je nakon zimske stanke dobio 30 prilika, nijednu nije iskoristio. A ja nisam bio najgori, ali sam stalno sjedio na klupi. Nisam imao dobar tretman - rekao je Vranješ koji glavni problem vidi u treneru s kojim nije uspio uspostaviti komunikaciju.
- Imao sam osjećaj da razgovaram sa zidom! - naglasio je Vranješ te dodao:
- Sa mnom trener nikad nije razgovarao, a kao igrač sam imao pravo znati na čemu sam. Bilo bi dobro da mi barem objasni zašto ne računa na mene. Ako nitko s vama ne razgovara mjesecima, to vas mora uništiti. Trener bi morao biti i psiholog.
Razočarani Vranješ krivca je tražio i u sportskom direktoru Klausu Allofsu koji mu je rekao da može napustiti klub iako ga Allofs nije htio pustiti prošle zime.
- Nije to prvi put da igrač Werdera doznaje o sebi nešto iz novina. Zanimljivo je da je tijekom zimske stanke za mene došla ponuda od četiri milijuna eura, ali Allofs me nije htio pustiti. Baš me zanima zašto - ispovijedio se Bildu Vranješ te ipak dio krivice preuzeo na sebe.
- Prva dva tjedna zimskih priprema nisam trenirao na najvišoj razini. Ali, ubrzo sam shvatio da ni drugi nisu ništa bolji od mene. Kada sam u prošlosti igrao, u većini sam slučajeva pokazao da se na mene može računati - zaključio je Vranješ te najavio odlazak iz kluba na zimu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • boys 26.08.2009.

    dodi u dinamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare