Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ispovijest Vranješa: Želim više poštovanja u Werderu

Ispovijest Vranješa: Želim više poštovanja u Werderu
1

Bivši hrvatski reprezentativac Jurica Vranješ izjavio je njemačkom Bildu da je nezadovoljan tretmanom u klubu te da ga uskoro želi napustiti

VIDEO

Nezadovoljstvo u njemačkom Werderu otkrio je bivši igrač Osijeka, Bayera i Stuttgarta Jurica Vranješ. Odlučio je prekinuti šutnju oko njegovog nepovoljnog statusa u klubu te nije odlučio štediti trenera Thomasa Schaafa koji mu je šansu za igru davao na kapaljku.
- Trener Thomas Schaaf me razočarao. Grk Tziolis je nakon zimske stanke dobio 30 prilika, nijednu nije iskoristio. A ja nisam bio najgori, ali sam stalno sjedio na klupi. Nisam imao dobar tretman - rekao je Vranješ koji glavni problem vidi u treneru s kojim nije uspio uspostaviti komunikaciju.
- Imao sam osjećaj da razgovaram sa zidom! - naglasio je Vranješ te dodao:
- Sa mnom trener nikad nije razgovarao, a kao igrač sam imao pravo znati na čemu sam. Bilo bi dobro da mi barem objasni zašto ne računa na mene. Ako nitko s vama ne razgovara mjesecima, to vas mora uništiti. Trener bi morao biti i psiholog.
Razočarani Vranješ krivca je tražio i u sportskom direktoru Klausu Allofsu koji mu je rekao da može napustiti klub iako ga Allofs nije htio pustiti prošle zime.
- Nije to prvi put da igrač Werdera doznaje o sebi nešto iz novina. Zanimljivo je da je tijekom zimske stanke za mene došla ponuda od četiri milijuna eura, ali Allofs me nije htio pustiti. Baš me zanima zašto - ispovijedio se Bildu Vranješ te ipak dio krivice preuzeo na sebe.
- Prva dva tjedna zimskih priprema nisam trenirao na najvišoj razini. Ali, ubrzo sam shvatio da ni drugi nisu ništa bolji od mene. Kada sam u prošlosti igrao, u većini sam slučajeva pokazao da se na mene može računati - zaključio je Vranješ te najavio odlazak iz kluba na zimu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...