To je to što me zanima!

Ispustili +18 pa Duncan morao spašavati: Spursi poveli 2-0

Mrzim to što smo ispustili tako veliku prednost u toj situaciji. Ali bili smo dovoljno dobri u produžetku, rekao je Duncan nakon pobjede Spursa u produžetku 93-89
Vidi originalni članak

Košarkaši San Antonija 'obranili' su svoj parket ostvarivši prednost od 2-0 u finalu doigravanja Zapadne konferencije. Spursi su u svojem AT&T centru uz puno muke pobijedili Memphis Grizzliese 93-89 nakon produžetka.

Nakon tri četvrtine činilo se kao da će domaćini do još jedne lake pobjede u seriji, kao što je to bio slučaj u prvoj utakmici, no unatoč prednosti od 18 koševa morali su strepiti do kraja. Spursi su nakon tih 59-41 pali u crnu rupu što su Grizzliesi iskoristili osam minuta prije kraja smanjivši na -2.

Onda je Mike Conley 18 sekundi prije kraja pogodio šut za 85-85 pa se moralo u produžetak. Spurse je tad izvukao najiskusniji Tim Duncan, koji je pogodio tri od svojih pet šuteva i donio važnu pobjedu.

- Mrzim to što smo ispustili tako veliku prednost u toj situaciji. Ali bili smo dovoljno dobri u produžetku te nismo dopustili da to utječe na nas - rekao je Duncan, koji je zabio 17 koševa uz devet skokova i tri asistencije.

Važnu ulogu je odigrao Tony Parker, koji je unatoč šutu 6/20 ostvario rekordnih 18 asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Ninos8 22.05.2013.

    Fali Gay više nego itko,što se tiče ofenzive !

  • podsvijest 22.05.2013.

    Bit će zanimljivo finale između spursa i heata , ali isgurno će i pacersi i grizzliesi malo zakomplicirati stvari sa par pobjeda

Komentiraj...
Vidi sve komentare