To je to što me zanima!

Istopila se lova? Vieri (43) se vraća iz mirovine i ide u Kinu

Prije pet mjeseci sam imao 101 kilogram, a sada sam na 91. Izgubio sam 10 kilograma i moram još dva. Onda ću biti spreman, poručio je Christian Vieri
Vidi originalni članak

Dobro jutro svima. Imam velike vijesti: Bobo se vratio! Odlučio sam igrati u Kini, poručio je Christian Vieri na Instagramu.

S obzirom da legendarni Bobo ima 43 godine i da je nogomet profesionalno prestao igrati još 2009., ovo zvuči kao dobra šala, no Vieri ipak tvrdi drugačije.

- Prije pet mjeseci sam imao 101 kilogram, a sada sam na 91. Izgubio sam 10 kilograma i moram još dva. Onda ću biti spreman - kaže Talijan.

U karijeri je brojne klubove, a samo neki od njih su Juventus, Lazijo, Atletico Madrid, Inter, Milan, Monaco... Gdje bi u Kini trebao zaigrati još nije otkrio, no i to uskoro očekujemo.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • FigliDi Luppi 29.07.2016.

    Tocno to Knoro ali ekipa to iz neznam kojeg razloga ne vidi i dize ga u zvjezde kao da zabija 30 -40 golova po sezoni a ne 10 maksimum 15 a sto se tice "insajderskih provjerenih" informacija da je Vieri zeljan povratka na teren zbog love su presmjesni jer covjek zajedno s Maldini-em ima modnu marku Sweet Years ciji godisnji prihodi se broje u desecima miljuna Eura

  • el magnifico 29.07.2016.

    Ma ovo je obična sprdancija. Mada bih ga volio i vidjeti opet na terenu :) Na instagramu se stalno zafrkava, izmjenjuje šale sa Borrielom i još nekim igračima, objavljuje videa s ljetovanja u Španjolskoj gdje po cijele dane igre nogo-tenis, rekreira se i uživa. A što se tiče novaca, mislim da to ne bi trebao biti problem, jer uz bogatu karijeru, poslije je krenuo u modu, i s Paolom Maldinijem osnovao brend Sweet Years koji vrlo dobro kotira u Italiji i ostatku Europe.

  • 29.07.2016.

    Bas sam isa viditi..nema nego 22milijuna eura

Komentiraj...
Vidi sve komentare