To je to što me zanima!

Istra prikovana za dno: Lokosi iz penala za pobjedu u Varaždinu

Josip Pivarić donio je pobjedu Lokomotivi (0-1) na teškom gostovanju u Varaždinu. Zabio je iz penala nakon reakcije VAR sobe, a domaći nisu uspjeli nastaviti s osvajanjem bodova
Vidi originalni članak

U prvom dvoboju 21. kola Prve HNL Lokomotiva je kao gost svladala Varaždin s 1-0 (1-0).  Derbi začelja pripao je gostima koji su imali bolje prilike na utakmici, a do tek četvrte prvenstvene pobjede su došli iz kaznenog udarca. 

Zagrebački sastav je bio bolji u prvom dijelu i mogao je povesti već u 13. minuti kada je udarac Aliyua obranio vratar domaćih Horkaš. Ipak, Lokomotiva je došla do gola u 29. minuti kada je Josip Pivarić zabio iz penala, kome je prethodila VAR provjera. Gabrijel Boban igrao je rukom u kaznenom prostoru Varaždina i sudac Strukan je uz pomoć VAR-a dosudio penal.

U 31. minuti napadač Lokomotive Hadžić promašuje s pet-šest metara, a istom igraču je u 58. minuti udarac s desetak metara obranio Horkaš. U 83. minuti igrač gostiju Aliyu je postigao gol, ali je VAR to poništio zbog zaleđa.  U trećoj minuti sudačkog dodatka branič Lokomotive Lešković je dobio crveni karton. 

Lokomotiva je pobjedom ostala na predzadnjem mjestu s 18 bodova, bodom manje od Varaždina.  Dvoboj se igrao na stadionu Varteksa, a sudio je Duje Strukan. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 12.02.2021.

    Mogla bi Istra u 2. ligu.

  • 12.02.2021.

    Gdje vam je bio izravni izvjestaj sa utakmice? Jakih novina kada gledate na to hocete li potrositi prostora za varazdin, lokomotivu, istru ili sibenik! Ne mogu vjerovat da ce se lokomotiva iscupati ali znali su to i sami kada nisu trazili licencu za drugu ligu a tamo im je mjesto!!

  • 12.02.2021.

    Dobro je Varazdin prosao sa samo jednim primljenim golom. Trebalo je biti minimalno 0:3 ! Bravo Lokosi

Komentiraj...
Vidi sve komentare