To je to što me zanima!

Riječani potopili Istru, Murić je čudesno lobao Istrinog golmana

Rijeka je povela slobodnjakom, a Istranima je previše trebalo da se probude. Čak i tada, nisu iskoristili prilike, a Čolak i Murić su ih naposljetku za to itekako kaznili
Vidi originalni članak

U zanimljivoj utakmici 27. kola Hrvatske nogometne lige Rijeka je u gostima svladala Istru 3-1.

Gosti su poveli na samom početku utakmice nakon fantastičnog slobodnog udarca Stjepana Lončara u petoj minuti. 

Utakmica se potom prilično smirila, nekih prilika bilo je na obje strane, no ništa značajnog, a s minimalnom prednošću Riječani su otišli i na predah.

Prvih 15 minuta nastavka Istra se itekako trgnula, stiskala goste, no ipak domaćini nisu uspjeli iskoristiti par odličnih prilika, a to im se brzo vratilo nazad u 70. minuti kada je Antonio Čolak s lakoćom zabio gol glavom za 2-0.

U 88. minuti ipak se činilo kako bi Istra mogla stići Riječane. Perić-Komšić tada je odlično naletio na ubačaj i samo stavio loptu u mrežu, no sve nade pale su u vodu u sudačkoj nadoknadi. 

Tomečak je briljantno poslao loptu naprijed Muriću koji je ostavio svog čuvara za nekoliko metara, a ovaj je prvim dodirom lobao protivničkog golmana za konačnih 3-1.

Istra je i dalje na osmom mjestu, dva boda van zone ispadanja, a Riječani su prestigli Hajduk. Sada imaju 50 bodova, dva više od splitskog kluba.

 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • swornenemy 07.06.2020.

    Bravo rijeka posteno🤠

  • pacovikozec 07.06.2020.

    Nije vam se ostvarila zelja da istra iznenadi rijeku ali zato imate sansu vec sljedece kolo navijat za istru :))))

  • dabar001 07.06.2020.

    Bravo Rijeka

Komentiraj...
Vidi sve komentare