To je to što me zanima!

Istukli ga 20 minuta prije utrke, iskašljavao je krv pa pobijedio

Užasan napad kao da je u Happiu probudio još veći revolt i skupio je snage ne samo za nastaviti po planu, već i za konačnu pobjedu u utrci! Nevjerojatno, istrčao je najbolje vrijeme u karijeri
Vidi originalni članak

Nesvakidašnja situacija stiže iz Francuske. Nepoznati muškarac uspio je utrčati na stazu pa s nekoliko udaraca u glavu pretući francuskog atletičara Wilfrieda Happia (23).

Sve se dogodilo 20-ak minuta uoči utrke na 400 metara s preponama na kojoj je Happio trebao nastupati. Mladi atletičar je nakon napada ostao ležati na tlu, vidno potresen i u velikim bolovima. Francuski RMC Sport navodi kako je čak i iskašljavao krv.

No, užasan napad kao da je u njemu probudio još veći revolt i skupio je snage ne samo za nastaviti po planu, već i za konačnu pobjedu u utrci! Nevjerojatno, Happio je slavio s vremenom 48,57 sekundi što je oko sekundu i pol sporije od najbržeg rezultata sezone. I ne samo to, postignuto vrijeme ujedno mu je bio i osobni rekord!

Dakle, istrčao je odlično vrijeme i to nakon događaja zbog kojeg bi mnogi napustili trkalište.

- Ne želim pričati o tome. Incident ćemo ostaviti nadležnim ljudima. Osjećam se odlično i drago mi je da sam ovoga puta uspio - rekao je francuski atletski junak nakon velike pobjede.

Inače, bio je član francuske atletske olimpijske reprezentacije u Tokiju 2021.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • FokuMe 27.06.2022.

    What doesn’t kill you makes you stronger.

  • petarpan242 27.06.2022.

    sad je svima jasno zakaj su afrikanci najbolji trkaći. otpelaju ih u savanu pred lavove,tko se vrati ide na svjetsko prvenstvo.                                    

  • petarpan242 27.06.2022.

    oboril je vlastiti rekord da ga ovaj ne ulovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare