To je to što me zanima!

Ivan Čupić napušta Kielce na kraju sezone i seli se u Vardar

Desno krilo hrvatske rukometne reprezentacije na kraju sezone napustit će redove poljskog prvaka te se preseliti u ambiciozni Vardar u koji dolazi i Španjolac Joan Canellas iz Kiela...
Vidi originalni članak

Ono što se posljednjih tjedana nagađalo, sada je dobilo potvrdu u riječima predsjednika Kielcea Bertusa Servaasa.

- Ivan Čupić na kraju sezone napušta Kielce. Morali smo izaći u susret našem dugogodišnjem igraču i ispuniti mu želju za odlaskom - rekao je Servaas.

Ivan Čupić u Kielce je došao 2012. godine iz RN Löwena i s poljskim je klubom osvojio tri naslova prvaka, tri kupa te dvaput bio treći u Ligi prvaka. Iz kluba odlazi dvije godine prije isteka ugovora.

- Siguran sam da će se Ivan boriti do posljednje sekunde ove sezone, znam da će davati sve od sebe. Nakon toga naši će se putevi razdvojiti, a ja mu želim sve najbolje u novom klubu - rekao je predsjednik.

Iako još nije potvrđeno da odlazi u Vardar, to je prilično sigurno nakon silnih nagađanja da je upravo makedonski klub njegova nova destinacija. 

U Vardaru će od iduće sezone igrati i Joan Canellas, Vuko Borozan, Blaž Blagotinšek, a otišli su ili odlaze Blaženko Lacković, Matjaž Brumen, Alem Toskić, Sergej Gorbok...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • obama terorist 09.02.2016.

    nema on mjesta ni u vardaru...

  • marko19 08.02.2016.

    portal vam je u banani

  • cucopljuco69 08.02.2016.

    Vardar je izvrstan klub i vjerujem da će se on tamo dobro uklopiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare