To je to što me zanima!

Ivan de la Pena (35) suznih je očiju objavio kraj svoje karijere

BARCA, LAZIO, ESPANOY... Španjolski 35-godišnji nogometaš Ivan de la Pena objavio je kraj nogometne karijere. Posljednju će utakmicu odigrati idućeg vikenda
Vidi originalni članak

Ivan de la Peña, 35-godišnji španjolski nogometaš, uz suze je objavio kraj dugačke karijere. Ozljede su po njegovom pitanju učinile svoje i idućeg će vikenda De la Peña odigrati posljednju utakmicu u karijeri.

Objavio je to nekadašnji španjolski reprezentativac (pet utakmica za "furiju") na konferenciji za novinare uz suze, objašnjavajući:

- Tijelo mi je poslalo jasnu poruku, više ne mogu - rekao je vezni nogometaš koji je ove sezone odigrao samo tridesetak minuta u utakmici 2. kola protiv Villarreala.

- Želio bih ostati u nogometu, biti trener. No, vidjet ćemo kako će se moj život dalje razvijati - bile su riječi nogometaša koji je još igrao u Barceloni, Laziju, Marseilleu, te je od 2002. godine bio u Espanyolu. U nogometnom svijetu je znan po nadimku "mali Buda".

Idi na 24sata

Komentari 11

  • pletko 20.05.2011.

    ESPANOY???????? ma bravo, sarlatani, ni espanyol ne znate napisati kak spada. al sto je jos zalosnije, ovo je u NASLOVU :))))))))))))

  • vahaha 20.05.2011.

    velik igrac pogotovo 90'-tih dok je za Barcu igrao

  • hercegovac100 20.05.2011.

    koliko se sjećam, on je bio prvi u nizu igrača sa iznimno točnom dugom loptom, možemo reći učitelj Xavija i Inieste :-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare