Obavijesti

Sport

Komentari 11

Ivan de la Pena (35) suznih je očiju objavio kraj svoje karijere

Ivan de la Pena (35) suznih je očiju objavio kraj svoje karijere
1

BARCA, LAZIO, ESPANOY... Španjolski 35-godišnji nogometaš Ivan de la Pena objavio je kraj nogometne karijere. Posljednju će utakmicu odigrati idućeg vikenda

VIDEO

Ivan de la Peña, 35-godišnji španjolski nogometaš, uz suze je objavio kraj dugačke karijere. Ozljede su po njegovom pitanju učinile svoje i idućeg će vikenda De la Peña odigrati posljednju utakmicu u karijeri.

Objavio je to nekadašnji španjolski reprezentativac (pet utakmica za "furiju") na konferenciji za novinare uz suze, objašnjavajući:

- Tijelo mi je poslalo jasnu poruku, više ne mogu - rekao je vezni nogometaš koji je ove sezone odigrao samo tridesetak minuta u utakmici 2. kola protiv Villarreala.

- Želio bih ostati u nogometu, biti trener. No, vidjet ćemo kako će se moj život dalje razvijati - bile su riječi nogometaša koji je još igrao u Barceloni, Laziju, Marseilleu, te je od 2002. godine bio u Espanyolu. U nogometnom svijetu je znan po nadimku "mali Buda".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića