To je to što me zanima!

Ivan Jurić se vratio i opet ozlijedio, Knežević slabo...

Genoa je pobijedila Sampdoriju 3-0, a na našem veznjaku napravljen je crveni karton. Naš Dario Knežević 'brljao' je u porazu od Udinesea
Vidi originalni članak

Tri gola, dva crvena kartona, dvanaest žutih i dva penala. Epilog je to gradskog derbija između Genoe i Sampdorije u 14. kolu Serie A, u kojem su domaći slavili 3-0. Nogometa je bilo najmanje u ogledu u kojem se na travnjak vratio hrvatski nogometaš Ivan Jurić. Odigrao je Jurić cijelu utakmicu, prvu nakon kraja listopada, kada je ozlijedio bedreni mišić lijeve noge. No, pred kraj utakmice je na njega žestoko startao Cacciatore. Nagazio ga je po gležnju, zbog toga i zaradio crveni karton, a u toj 88. minuti je Jurić šepajući napustio travnjak. Upitno je koliko je nova Jurićeva ozljeda ozbiljne prirode.
Genoa je povela u 10. minuti nakon realiziranog penala Milanetta, no u 45. je ostala s igračem manje zbog drugog žutog kartona Biave. No, Sampdoria nije niti malo iskoristila igrača više početkom drugog dijela. Nisu mogli stvoriti niti polupriliku i, čak štoviše, primili su gol na drugoj strani (Rossi). Tada je krenuo strmoglavi pad loše gostujuće momčadi koja je do kraja dobila dva crvena kartona (Rossi i Cacciatore).
Udinese je u drugoj subotnjoj utakmici pobijedio Livorno, uz lošu igru Darija Kneževića. Skrivio je Riječanin prekršaj nakon kojeg je Di Natale zabio za 1-0, a kod drugoga gola nije dobro pokrio Flora Floresa u skoku. 'Pomogao' mu je i Diniza, kolega iz obrane, a s druge strane Livorno je promašio tri sjajne prilike.

SERIE A, 14. KOLO
Genoa - Sampdoria 3-0 (Milanetto 10-11m, Rossi 53, Palladino 75-11m)
Udinese - Livorno 2-0 (Di Natale 29, Floro Flores 38)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Philly76 29.11.2009.

    vratio se pa se ozljedio.. pa sta se tako igrace forsira da igraju utakmice kad nisu 100% spremni

  • Puno Dajem Vladi 28.11.2009.

    knezevicu nije misto u reprezentaciji,jer je prestar da bi se dokazao,da je mlađi,aj aj

Komentiraj...
Vidi sve komentare