To je to što me zanima!

Klasnić uhićen zbog sumnje u silovanje maloljetne djevojke?

Ivan je uhićen i ispitan pod sumnjom da je u Engleskoj silovao 17-godišnju djevojku, piše njemački tabloid Bild. Nakon ispitivanja pušten je na slobodu uz jamčevinu
Vidi originalni članak

Engleska policija navodno je uhitila i ispitala Ivana Klasnića pod sumnjom da je silovao 17-godišnju djevojku, piše njemački Bild. Točne okolnosti navodnog djela još nisu poznate, no prema priopćenju Klasnić je navodno u ponedjeljak u pet sati ujutro primio hitan poziv da dođe na obavijesni razgovor pod sumnjom da je silovao maloljetnicu u Manchesteru, piše Bild.

Vijest treba uzeti s velikom rezervom jer je Ivan trenutačno nedostupan za komentar te će se vrlo vjerojatno  tijekom dana očitovati preko svog odvjetnika. 

Uvjereni smo da naš reprezentativac nije umiješan u slučaj onako kako je to prezentirano, rekli su iz HNS-a

BBC piše kako je glasnogovornik policije rekao da je djevojka napadnuta u ranim jutarnjim satima ponedjeljka u apartmanu u centru Manchestera.

Oglasio se i HNS:

" Uvjereni smo da naš reprezentativac Ivan Klasnić nije umiješan u slučaj na način kako se to prikazalo. On ima našu apsolutnu podršku. Napominjemo da je Ivan u svjetskim okvirima jedinstven primjer pravog sportaša i borca i ovo što mu se stavlja na teret nespojivo je s onim što on zaista jest. Apeliramo na sve medije da ne čine dodatnu štetu ni Ivanu ni njegovoj obitelji", priopćili su iz Hrvatskog nogometnog saveza.

Izbornik Slaven Bilić je rekao: 

- Naravno da svi mi u reprezentativnom taboru vjerujemo da je Ivan nevin, kao što vjeruje svatko tko ga imalo poznaje. Ivan je fenomenalan momak, pozitivac i istinski sportaš i vjerujemo da će se ubrzo pokazati da s cijelim slučajem nema nikakve veze. Žao mi je da mu se ovo sve događa. Pogotovo nakon svega što je u karijeri prošao. Ivan i njegova obitelj imaju našu punu podršku - rekao je Bilić.

Žao mi je Ivana. Svi smo uz njega i vjerujemo da s cijelim slučajem nema veze, rekao je Slaven Bilić

Od St. Paulija do Premiershipa

Od kolovoza 2009. godine na posudbi je u Premierligašu Boltonu, a od ove sezone engleski klub otkupio je njegov ugovor. Prije toga igrao je za St. Pauli, bio njemački prvak s Werderom te nakon toga potpisao s Nantesom iz kojeg prelazi u Bolton. S Werderom se nije rastao na najbolji način te je od odlaska iz njemačkog kluba na sudu zbog nesavjesnog liječenja Werderovih liječnika. U fokus interesa svjetskih medija došao je nakon dvostruke transplatacije bubrega te uspješnog povratka vrhunskom nogometu. U braku je sa suprugom Patricijom od 2003. te ima 3-godišnju kćer.

Nogometaši na Otoku na meti 'sponzoruša'

Optužba za silovanje nije ništa novo u Premiershipu. Prije Ivana slične su kalvarije prolazili brojni nogometaši s Otoka. Među najslavnijima je Robin van Persie, nogometaš Arsenala, kojeg je lažno optužila 21-godišnja striptizeta. Prije njega za silovanje su optuženi Titus Bramble, Carlton Cole, Robinho, Jenas, Bellamy... Uglavnom su to lažne optužbe kojima dame 'sumnjivog morala' žele iskoristiti bogatstvo i slavu nogometaša za vlastiti financijski i medijski probitak.

Otto Barić: Nemoguće, Ivan je sabran mladić

- Engleski mediji često traže senzaciju pa je moguće da je i ovo povezano s tim. Koliko ja znam Ivan je vrlo sabran mladić - rekao je za Dnevnik.hr Otto Barić.

Bivši hrvatski izbornik posebno cijeni Killera zbog velikih problema sa zdravljem i odnosa prema reprezentaciji.

- Na način na koji se on borio za reprezentaciju i s obzirom koliko ga ja dobro poznajem mislim da ova vijest nema veze s istinom. Ivan Klasnić bio je nezadovoljan što nije dovoljno igrao na Euru u Portugalu, ali se u isto vrijeme vrlo uzorno ponašao - kaže Barić za Dnevnik.hr, koji navodi da hrvatski veleposlanik u Londonu nije zaprimio nikakve informacije od britanske policije u vezi sa slučajem Klasnić.

- Čuli smo se s Ivanom koji kaže da će uskoro objaviti službeno priopćenje za medije. Svi se moramo još malo strpiti - rekao je glasnogovornik HNS-a Davor Gavran.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Macaa 02.11.2010.

    Nemaa šansee da je KlasniČč to napravio.Nee Ččini se takva osoba.on je previše doar da bi to napravio.cura previse sere -.-

  • snjeguzica 01.11.2010.

    ja znam sta je ovo ovo je jos jedna sponzorusa koja misli dignit 10 miljuna funti tako da je rekla da je silovana ali budimo realni ta je sigurno ruzna i puna botoksa vec u sebi da vjerojatno nemoze micat licem i jedini nacin kako da se zabavi je da krivi druge za svoju neuspjesnost u svojem zivotu ali mislim stvarno LIK IMA 30 GODINA I AKO ON MOZE IMAT BILO KOJU ZENSKU U SVJETU ZASTO BI TEBE IZABRAO bah

  • medvescakfan 31.10.2010.

    http://www.powerplaymanager.com/r519949 prijavite se i zaigrajte nogomet/hokej protiv managera iz cijelog svijeta u pravom vremenu uskoro dolazak jos 7 sportova od kojih se neki pojavljuju premijerno u online managerima

Komentiraj...
Vidi sve komentare