Obavijesti

Sport

Komentari 48

Klasnić uhićen zbog sumnje u silovanje maloljetne djevojke?

Klasnić uhićen zbog sumnje u silovanje maloljetne djevojke?
6

Ivan je uhićen i ispitan pod sumnjom da je u Engleskoj silovao 17-godišnju djevojku, piše njemački tabloid Bild. Nakon ispitivanja pušten je na slobodu uz jamčevinu

VIDEO

Engleska policija navodno je uhitila i ispitala Ivana Klasnića pod sumnjom da je silovao 17-godišnju djevojku, piše njemački Bild. Točne okolnosti navodnog djela još nisu poznate, no prema priopćenju Klasnić je navodno u ponedjeljak u pet sati ujutro primio hitan poziv da dođe na obavijesni razgovor pod sumnjom da je silovao maloljetnicu u Manchesteru, piše Bild.

Vijest treba uzeti s velikom rezervom jer je Ivan trenutačno nedostupan za komentar te će se vrlo vjerojatno  tijekom dana očitovati preko svog odvjetnika. 

Uvjereni smo da naš reprezentativac nije umiješan u slučaj onako kako je to prezentirano, rekli su iz HNS-a

BBC piše kako je glasnogovornik policije rekao da je djevojka napadnuta u ranim jutarnjim satima ponedjeljka u apartmanu u centru Manchestera.

Oglasio se i HNS:

" Uvjereni smo da naš reprezentativac Ivan Klasnić nije umiješan u slučaj na način kako se to prikazalo. On ima našu apsolutnu podršku. Napominjemo da je Ivan u svjetskim okvirima jedinstven primjer pravog sportaša i borca i ovo što mu se stavlja na teret nespojivo je s onim što on zaista jest. Apeliramo na sve medije da ne čine dodatnu štetu ni Ivanu ni njegovoj obitelji", priopćili su iz Hrvatskog nogometnog saveza.

Izbornik Slaven Bilić je rekao: 

- Naravno da svi mi u reprezentativnom taboru vjerujemo da je Ivan nevin, kao što vjeruje svatko tko ga imalo poznaje. Ivan je fenomenalan momak, pozitivac i istinski sportaš i vjerujemo da će se ubrzo pokazati da s cijelim slučajem nema nikakve veze. Žao mi je da mu se ovo sve događa. Pogotovo nakon svega što je u karijeri prošao. Ivan i njegova obitelj imaju našu punu podršku - rekao je Bilić.

Žao mi je Ivana. Svi smo uz njega i vjerujemo da s cijelim slučajem nema veze, rekao je Slaven Bilić

Od St. Paulija do Premiershipa

Od kolovoza 2009. godine na posudbi je u Premierligašu Boltonu, a od ove sezone engleski klub otkupio je njegov ugovor. Prije toga igrao je za St. Pauli, bio njemački prvak s Werderom te nakon toga potpisao s Nantesom iz kojeg prelazi u Bolton. S Werderom se nije rastao na najbolji način te je od odlaska iz njemačkog kluba na sudu zbog nesavjesnog liječenja Werderovih liječnika. U fokus interesa svjetskih medija došao je nakon dvostruke transplatacije bubrega te uspješnog povratka vrhunskom nogometu. U braku je sa suprugom Patricijom od 2003. te ima 3-godišnju kćer.

Nogometaši na Otoku na meti 'sponzoruša'

Optužba za silovanje nije ništa novo u Premiershipu. Prije Ivana slične su kalvarije prolazili brojni nogometaši s Otoka. Među najslavnijima je Robin van Persie, nogometaš Arsenala, kojeg je lažno optužila 21-godišnja striptizeta. Prije njega za silovanje su optuženi Titus Bramble, Carlton Cole, Robinho, Jenas, Bellamy... Uglavnom su to lažne optužbe kojima dame 'sumnjivog morala' žele iskoristiti bogatstvo i slavu nogometaša za vlastiti financijski i medijski probitak.

Otto Barić: Nemoguće, Ivan je sabran mladić

- Engleski mediji često traže senzaciju pa je moguće da je i ovo povezano s tim. Koliko ja znam Ivan je vrlo sabran mladić - rekao je za Dnevnik.hr Otto Barić.

Bivši hrvatski izbornik posebno cijeni Killera zbog velikih problema sa zdravljem i odnosa prema reprezentaciji.

- Na način na koji se on borio za reprezentaciju i s obzirom koliko ga ja dobro poznajem mislim da ova vijest nema veze s istinom. Ivan Klasnić bio je nezadovoljan što nije dovoljno igrao na Euru u Portugalu, ali se u isto vrijeme vrlo uzorno ponašao - kaže Barić za Dnevnik.hr, koji navodi da hrvatski veleposlanik u Londonu nije zaprimio nikakve informacije od britanske policije u vezi sa slučajem Klasnić.

- Čuli smo se s Ivanom koji kaže da će uskoro objaviti službeno priopćenje za medije. Svi se moramo još malo strpiti - rekao je glasnogovornik HNS-a Davor Gavran.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 48

VIDEO

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti
Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo