To je to što me zanima!

Čačić umjesto Antolića pozvao Močinića: Moram to opravdati

Nadam se da ću nastaviti s dobrim igrama u Rijeci jer jedino tako mogu opet izboriti poziv. I ja i suigrači, rekao je Ivan Močinić, kojeg je Ante Čačić pozvao za Rusiju
Vidi originalni članak

Ivan Močinić novo je ime na popisu igrača za utakmicu protiv Rusije. Ante Čačić zavirio je u Rijekino dvorište i nakon ozljede Dinamovog kapetana Domagoja Antolića pozvao je igrača prvoplasirane momčadi HNL-a.

- Drago mi je da sam pozvan u reprezentaciju, moram ga opravdati. Nadam se da ću nastaviti s dobrim igrama u Rijeci jer jedino tako mogu ponovo izboriti poziv. I ja i suigrači - rekao je Ivan Močinić za službenu stranicu Rijeke.

Močiniću će to biti prvi poziv u reprezentaciju nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine.

- To mi je samo dodatan razlog za zadovoljstvo. Prošlo je neko vrijeme i drago mi je da sam se vratio u reprezentaciju - rekao je Močinić.

Rijeka je sad na 11 reprezentativaca, Vargić, Lešković i Močinić dio su seniorske reprezentacije, Radošević će nastupiti za U-21, Lucić je dobio poziv za U-19. Bezjak i Samardžić dobili su pozive Slovenije, Roshi i Balaj Albanije, a Ristovski i Zuta igrat će za Makedoniju.

Hrvatska gostuje u Rusiji u prijateljskoj utakmici u utorak 17. studenoga u Rostovu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • tomicalomica 10.11.2015.

    Tako se rodi pravi igrac ,, Mocinic ima kvalitetu nedvojbeno I sada je uskocio na mjesto ozljedjenog Antolica od kojeg je vjerovatno bolji svejedno... Nadam se da ce zadrzat poziciju u repki, istina je da smo jaki u veznom redu , ali osim Modrica kojega su nacele godine I ozljede I Rakitica koji igra toplo hladno , nemamo bas nekog pravog lidera ,, sretno Ivane

  • Venucci 09.11.2015.

    zasluzio je, nadam se da ce u repki i ostati

  • Joker 🃏 09.11.2015.

    Sretno Ivane :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare