To je to što me zanima!

'Ovo su sve i Čačićeve pobjede, ali u Rusiju idemo s Dalićem...'

Svjesni smo da dođe dan da se osjećaš malo bolje ili lošije, ali odlika velike reprezentacije je da izvučeš najbolje kad je teško. Mi želimo taj pritisak jer želimo biti među najboljima u Europi i na svijetu, kaže Ivan
Vidi originalni članak

Ja sam imao tu sreću nadoknaditi čak i 4-0. (Barcelona protiv PSG-a u Ligi prvaka nap.a.) Ovdje nas čeka pakao. Igrao sam ovdje nedavno s Barcelonom. Svjestan sam što nas čeka. Mi ćemo krenuti u igru kao da je to prva utakmica. Kao da se u Zagrebu nije ni igralo. Znamo da će oni biti posebno motivirani. Mi moramo odigrati svoje i biti čvrsti. Uvjeren sam u zajednički uspjeh, rekao je Ivan Rakitić i dodao:

- Ne očekujem težu utakmicu nego u Maksimiru. Teška je bila i prva. Mi smo se nametnuli, imali jako dobar ritam. Mi znamo da moramo biti spremni. Grčka je uvijek pokazala da je teško igrati protiv njih. Respektiramo ih maksimalno, imaju velike igrače, ali mi se moramo zajedno skupiti jer želimo biti u Rusiji.

Raketa ističe kako je neugodno igrati na stadionu Karaiskaki u Pireju.

- Moramo biti spremni u svakoj sekundi. Vidio sam koliki je pritisak navijača kad igrate ovdje. Izaći ćemo sutra dati sve od sebe. Nema nove utakmice opet za tri dana - kaže naš dokapetan i nastavlja:

- Moramo još jednom dokazati da je ono u Maksimiru i 4-1 bila naša kvaliteta. Svjesni smo da dođe dan da se osjećaš malo bolje ili lošije, ali odlika velike reprezentacije je da izvučeš najbolje kad je teško. Mi želimo taj pritisak jer želimo biti među najboljima u Europi i na svijetu.

Ivan Rakitić odigrao je jako dobro prije dva dana u Zagrebu.

Sjetio se i Čačića i komentirao novog izbornika.

- Mislim da je naša dužnost zahvaliti i bivšem izborniku Anti Čačiću i njegovom stožeru. Ove pobjede su i njegove. Ipak smo s njim isto igrali u kvalifikacijama. Sa Zlatkom Dalićem sam surađivao u mladoj reprezentaciji. Vjerujem u njega. On je trener pobjednik. To sam i tad vidio. Želimo da mu HNS da šansu jer je reprezentaciji donio pozitivno ozračje i jasnu ideju. Idemo u Rusiju s Dalićem. Za mene je Hrvatska uvijek broj jedan. Dok treba bit ću tu, kad ne bude trebalo bit ću kući i navijati - rekao je Raketa.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Mali Ali1 12.11.2017.

    Treba javit Rakel da te vrati u sedlo. Pusti te na jedno gostovanje odmah krila dobijes.

  • ante_maja 12.11.2017.

    nisi u pravu,da nije bilo tog servisera nebi ni morali u dodatne kvalifikacije!!

  • ha eto 12.11.2017.

    Čačić je telac bez trunke hrabrosti tj. muda

Komentiraj...
Vidi sve komentare