To je to što me zanima!

Ivan Rakitić: Ćorlukina riječ ima težinu, idealan je kapetan

Vedran Ćorluka je u ovom trenutku idealan kandidat za kapetana, a dobar bi izbor sigurno bio i Stipe Pletikosa, rekao je kapetan Seville Ivan Rakitić koji je u formi
Vidi originalni članak

Došao sam zadnji, pa ovog puta nemam cimera. Sad sam sam u sobi, kaže dobro raspoloženi Ivan Rakitić, kojemu je ovo daleko najbolja godina u karijeri.

Briljira u Sevilli, zabija, asistira, moćan je kao nikad prije, a navodno su mu kod Štimca zasmetali često rotiranje i promjene pozicija u momčadi.

- To nije istina. Davno sam rekao da mi nije bitno što igram u reprezentaciji - rekao je Rakitić, koji je uvijek optimist.

- Iskreno, o dodatnim kvalifikacijama još nisam razmišljao. Idemo mi dobiti Belgiju, a onda neka se oni muče zadnje kolo. Nisam nikad razmišljao negativno unaprijed. Šanse su male, ali ih ima, još potajno vjerujem u izravan plasman u Brazil.

Je li Ivana iznenadila Štimčeva odluka da u odsutnosti Darija Srne i Josipa Šimunića novi kapetan postane Vedran Ćorluka?

- Ćorlukina riječ doista ima težinu u svlačionici. On je idealan za kapetana u ovom trenutku. Ne bi me iznenadilo ni da je kapetan Stipe Pletikosa. I on je također pravi lider - završio je Ivan. 

Ćorluka kapetan: Nije istina da je loša atmosfera

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Sigurne DojaveHR 11.10.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • miris kusa 11.10.2013.

    uopce nije bitni tko je kapetan ako ste vi prava klapa.........

  • __Che__ 10.10.2013.

    Niku Kovaca za kapetana!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare