To je to što me zanima!

Ivan Rakitić stigao u Hrvatsku: 'Sve je u redu, problem riješen'

Riješio sam problem koji sam imao u Barceloni i sada sam ovdje. Spreman sam za Tursku, rekao je Ivan Rakitić koji je u subotu stigao iz Barcelone u Zagreb
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić napokon je u Hrvatskoj. Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije sletio je u subotu oko 14 sati iz Barcelone u zagrebačku zračnu luku, pet dana kasnije nego što je bilo planirano zbog bolesti četveromjesečne kćeri Adare.

- Sve je u redu. Riješio sam problem koji sam imao u Barceloni i sada sam ovdje. Spreman sam za Tursku - rekao je Rakitić za Novu TV.

Uoči treninga "vatrenih" u petak izbornik Ante Čačić potvrdio je kako će Rakitić stići u Zagreb te konkurirati za sastav koji otvara kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2018. protiv Turske u ponedjeljak na Maksimiru (20:45).

- Kći mu je izašla iz bolnice i odmah je i nama svima lakše. Konkurirat će za utakmicu, a hoće li biti u prvih 11 to ćemo vidjeti po tome kako će se osjećati. On je jedan od stožernih igrača, dokapetan i ne treba mu puno vremena za prilagodbu - kazao je Čačić.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Puta Madre 04.09.2016.

    Da sam na njegovom mjestu ne bi ni dolazio nakon napada huligana na njega i obitelj.

  • charlotteAmaria 04.09.2016.

    Pa nemogu vjerovati! Kako možete biti tako zlobni? Kćer mu je bila u bolnici, malena beba i vi ga tako pljujete. Budite sretni da igra za Hrvatsku jer on je bez problema mogao igrati za Švicarsku. Za Hrvatsku reprezentaciju daje maksimalno, a za Barcelonu također. Da on ne igra dobro sigurno nebi bio ovako uspješan. To što mu je žena konobarica, pa kakve to veze ima? Oni se vole i njeno zanimanje nije bitno. Stoga molim vas pustite čovjeka na miru!!!

  • carbar 03.09.2016.

    Piqe mu drma gospođu ...bar piše u Španjolskom tisku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare