To je to što me zanima!

Ivan Rakitić više nije ljutit: Mobiteli su najveći problem

Ladić je mislio da će Srebrić nazvati Rakitića, ali mladi se veznjak nije javljao tajniku HNS-a. Kao što se nekidan Ladić nije javljao Slavenu Biliću...
Vidi originalni članak

Nismo otišli na Svjetsko prvenstvo, igrači su došli na rub tučnjave, liga nam je slaba, nismo u stanju pronaći protivnika za jednu običnu prijateljsku utakmicu, ali najveći problem hrvatskog nogometa su - mobiteli. Barem tako ispada posljednjih dana, neki su odnosi poljuljani baš zbog tih spravica.
- Nije istina da se nisam želio javiti Biliću uoči Kazahstana, problem je u tome što mi je mobitel ostao u autu - objasnio je izbornik mlade reprezentacije Dražen Ladić razloge zbog kojih se nije čuo s kolegom iz A vrste po pitanju Dejana Lovrena. Dva su izbornika svoj nesporazum brzo riješili, a onda je zbog mobitela došlo do razočaranih izjava Ivana Rakitića.
- Nije meni problem igrati za mladu reprezentaciju, ali mogao me netko barem nazvati i reći mi da ću se priključiti mladima umjesto Bilićevoj momčadi - rekao je veznjak Schalkea nakon što je doznao da nije dobio poziv za prijateljsku utakmicu protiv Lihtenštajna. Nakon što je javno kazao da želi pomoći mladima pozvao ga je Ladić, i to nije problem. Zasmetao je jedino odnos.
- Tražio sam Srebrića broj od Rakitića posljednjih pet dana, ali rekao mi je da će ga prvo on nazvati - opravdao se za Večernji list izbornik U-21 reprezentacije. ALi imao je i Srebrić opravdanje.
- Zvao sam ga u nedjelju, ali nije mi se javio. Već u ponedjeljak objavljeni su kandidati pa je ispalo nespretno - kaže glavni tajnik HNS-a. I sada je sve u redu, Rakitića je prošla ljutnja.
- Razgovarali smo i sve je riješeno. Dolazim pomoći mladima, iako i dalje mislim da sam ja član A selekcije - kazao je Rakitić za Kalinić i Lovren, ali Rakitić bi ipak trebao biti najveće pojačanje.
- Ivan je A reprezentativac i to je za nas velika stvar, ali znamo da Rakitić neće moći sam. Ali mi imamo sustav i vjerujem da će tri A reprezentativca samo oplemeniti našu igru. I donijeti rezultat, nadam se - reći će Ladić. Uz njih trojicu, tu je i sigurni golman Kelava, dinamovci Badelj, Tomečak, Barbarić i Kramarić, sve bolji Maloča i Oremuš iz Hajduka, opasni Perišić, kapetan Jajalo... U svakom slučaju, materijal od kojega se itekako da složiti pristojna momčad. Na izborniku Ladiću je da to i učini.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mocnitikut 04.11.2009.

    Sve te umišljene balavce bi ja poslao u k! Kada budu u prvoj momčadi svoga kluba onda neka se javljaju. A Rakitić za Schalke ne igra već dugo

  • mayhem26 04.11.2009.

    Rakitiću svakako nijie mjesto u reprezentaciji...imao je priliku igrati,a pokazao nije nista.

  • sila nebeska 03.11.2009.

    http://www.premier-kladionica.com/img/tx/665-1.png?v=156623

Komentiraj...
Vidi sve komentare