To je to što me zanima!

Ivana Balića na parket vratilo čudo bioenergije

Čudesne ruke alternativca iz Kranjske Gore, Zdenka Domančića, u samo tri dana oslobodila su Ivana Balića boli u trbušnome zidu
Vidi originalni članak

Stisnuo je  zube i junački krenuo u iscrpljujuće utamice. Odluka da zaigra u Norveškoj bila je samo njegova. Kako je odigrao, nije se ni osjetilo da je izvan terena bio dva mjeseca.
- Za sada je sve u redu. Istina, sve me boli, klasični muskulfiber, ali izdržat ću - kaže Ivano Balić i optimistično dodaje:
- Važno je da je bol u trbuhu već odavno nestala.
No zli jezici ne miruju, spominjalo se kako je Ivano “tankirao”,
tražio malo odmora i da je “bol u trbuhu” bila tek produkt njegove želje za “muljažom” i zavaravanjem protivnika.
- Ma, volio bih da su ti koji tako pričaju proveli sa mnom zadnja dva mjeseca - rekao je Balić i otkrio tajnu svog ozdravljenja.
- Kad sam vidio da mirovanje i propisane standardne terapije ne djeluju, otišao sam na tri dana u Kranjsku Goru kod bioenergetičara Zdenka Domančića. Prije toga samo stvarno mislio da neću putovati na EP. Nakon samo tri dana terapije kod njega, stanje mi se radikalno poboljšalo. Bol je potpuno nestala. Da nije bilo Domančića, ne vjerujem da bih igrao ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • chris 25.01.2008.

    kada sam nedavno jednom rukometnom dužnosniku objašnjavao moć bioenergije shvatio je da je ona daleko ispred klasične medicine jer nije štetna, a djeluje trenutačno. drago mi je da su i vrhunski sportaši počeli koristiti to znanje koje nije nikakva tajna i postoji tisućljećima. meni kao iscjeljitelju je žao kad vidim vrhunske sportaše kojima karijere propadaju jer zapadna medicina nema lijeka za njih, a za bioenergiju nisu nikad čuli. zato sretno Ivanu i nek mu je zdravlja, jer bez njega ova reprezentacija ne bi bila kakvom je znamo!

  • crouch 24.01.2008.

    ne znam kako je isus zavrsio u clanku o rukometu jer u njegovo vrijeme ga nije bilo. DA REKNEM i to !

  • msfr7 24.01.2008.

    ŽALOSNO JE ŠTO TI ŽIVIŠ U HRVATSKOJ MAJMUNE A ŠTA SE TI JAVLJAŠ CROUCH VI STE SRAMOTE ZA OVU ZEMLJU

Komentiraj...
Vidi sve komentare